cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 fe den s22 ye geçiş

(Topic created on: 01-21-2025 07:25 AM)
353 Views
Deniza50
Active Level 7
Options
Galaxy S

Yakın zamanda s20 fe telefonumu değiştirmek istiyorum 20k bütcem var max s22 var aklımda sizce iyimi s22 başka model varmı önerebileceğiniz?

Galaxy S
Aman 6.1 sanki hocam ilerde kalacak da s23fe bile ne aşırı kısa ne aşırı büyük s23 ile s23 plus arası 23fe modeli iyi yani😮
0 Likes
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
Şimdi baktım s21 fe 2.nesil var 16 bin bandına bulunabiliyor snapdragon işlemciliymiş o nasıldır
Galaxy S
Android 15 son değmez s22 serisi android 16 son mesela😮
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 5
Galaxy S
Kanka ben olsam geçerdim
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
Herkes geçme demiş her exynoslu cihaz icin ayni seyi yaziyolar yazin s10 plus aldim alma isinir dediler iphone den az isiniyor samsung iphone 12 mini den geçtim s20 fe ye rahatladım ne ısınma var ne kasma donma s22 de normal diğer exynos lar gibiyse geçebilirim sorun olmaz benim için snapdragonlu modeli düşünüyorum
XRifatX2602
Active Level 5
Galaxy S
Sen diğerlerini dinleme s22 ye geçebiliyorsan geç kanka bu arada snapdragonlu telefona geçmen iyi olur ama bende galaxy a54 var exynoslu ve performansıda gayet iyi 6 aydır kullanıyorum pil kapasitesi hiç düşmedi
0 Likes
Ozan6676
Active Level 6
Galaxy S
Bütçeni az daha zorla S24 fe al
0 Likes
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
Daha çıkamıyorum çıkabilsem direk s23 alirım
0 Likes
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Exynos işlemciden bu kadar korkmayın telefonlar canavar gibi. Isınma olayı cok bi sorun değil benim en önemli 2 kriterim 1 performans 2 bataryadır. İşlemci olarak iyi. Bataryası da iyi ise alınır. S22 nin bataryası iyi değil deniyor bilmiyorum kullanmadım ona yorum yapamam. herkes kalıplaşmış düşüncelerde bizim ülkede malesef. Mesela ford mondeo çok tercih edilmez ama tank gibi arabadır piyasada tutulmuyo derler neden?? Cünkü biz alışmışız ucuz parçalı arabalara da ondan. Parçası pahalı oldugu arabanın kötü oldugu anlamına gelmez. Yanlış br şekilde kalıplaşmış tonlarca tabusu var bu milletin. Sen milletin ne dediğini boşver senin beklentilerin neler ve senin beklentilerini veriyor mu önemli olan o
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
Benimde kamera ve kaliteli olması batarya konusunda 3 4 saat ekran süresi günümü kurtarıyor daha iyi bataryalı bi model isterdim fakat bu bütçede sen mantıklısı s22 givi