cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 den S24 e geçiş

(Topic created on: 12-26-2024 09:57 AM)
305 Views
mstfln
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar aktif olarak S22 kullanıyorum ve bu batarya konusu gerçekten can **bleep** artık günde 2, bazen 3 kez şarja takıyorum telefonu. Bu yüzden s24 e geçmeyi planlıyorum. S24 ün bataryası da s22 ye benzer mi ? S22 den s24 e geçince kamera ne kadar **bleep** edecek ? S24 ün kronik problemleri var mı ? Son olarak, geçmemi tavsiye eder misiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim. 

Not: Ultra modellerini köşeli ve büyük tasarımından dolayı sevmiyorum, dolayısı ile baz modelleri kullanmayı düşünüyorum.
23 Comments
Apper
Active Level 1
Galaxy S
S24 ün kronik problemi yok, şarj konusunda ise s24 s22 den daha iyi. S24+ kullanmaktayım 2. ayı bir problemi yok.
Galaxy S
6 aydır aynı sorun devam ediyor. Şirketten telefonları satıp Xiaomi Ultra aldık, Watch 6 Classic bağlantısı sürekli koptu, onu da satacağım. Bu kadar iğrenç bir marka daha görmedim. Note 10'dan beri hiçbir değişiklik yok, aynı yerde sayıyorlar.
mstfln
Active Level 2
Galaxy S
Anlamadım tam olarak sorun nedir ? Ve s24 için mi konuşuyorsunuz ?
0 Likes
Galaxy S
Evet, saat sorunları da var; S22 Ultra'ydı, S24 aldık, hala sorun düzelmedi. Sattık. Sonra bizce Samsung yazılımsal olarak yeterli bir mühendis kadrosuna sahip değil.
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Bağlantı kopmalarını yaşayan nadir insanlardansızınız galiba hatta gönderilerinize baktımda samsung size bence bilerek yapıyo bunu !
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
Plus al alacaksan.
0 Likes
mstfln
Active Level 2
Galaxy S
Büyük telefon sevmiyorum genel olarak, o yüzden baz modeller daha tercih edilebilir geliyor.
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
Senin istediğin öyle bir cihaz yok.
0 Likes
mstfln
Active Level 2
Galaxy S
Hocam bir şey istemedim ki zaten, s22 den de tek şikayetim batarya, s24 te bunu çözdüler mi diye soruyorum genel olarak.
0 Likes