Original topic:

S20 FE 5G Android 14

(Topic created on: 11-05-2023 10:36 PM)
178 Views
Cosmosium
Expert Level 2
Options
Galaxy S

S20 fe'nin A14'ü alıp almayacağı hala belirsiz. İnsanlar bu konu hakkında alıp almayacağını kesin bir şekilde tartışırken. Ortamı yumuşatmak için bir bilgi vermek istiyorum. fakat bu dediklerim İçin benden lütfen liste vs talep etmeyiniz. Bir samsung yazılım geliştirme ekibi cevabıdır.

S20 FE 5G'nin Kasım sonunda
veya Aralık1 veya 2'de One UI 6, Android 14'ü
alacağını kendi taraflarınca doğruladılar. 

Bu sizin için bir umut olabilir.

zeksiz
Active Level 5
Galaxy S
beklemen lazim
0 Likes
Galaxy S
Abi yani gelecek dimi
0 Likes
zeksiz
Active Level 5
Galaxy S
yani samsungun sozune gore almasi gerek
0 Likes
Galaxy S
Abi Sen konuşdunmu samsung yetkillerle
0 Likes
Galaxy S
Bekleriz
0 Likes
SercanS20FE
Active Level 6
Galaxy S
Aralıkta alabilmesi için Kasım listesinde açıklanması gerekir. Henüz eklenmedi 15 gün içinde ekleseler bile ne zaman teste sokacaklar da ne zaman ekleyecekler listeye ve ne zaman yayınlayacaklar ? Bunu söyleyen kişinin kanıtla konuşması gerekir. Şu anki durum bilgi aldığınız beyefendinin tam tersini işaret ediyor. 5G alırsa 4G de alacaktır. İkisi de aynı donanıma sahip cihazlar sadece birisinde 5G anteni var o kadar. Umarım gelir ve haksızlık yapılmamış olur.
0 Likes
Galaxy S
Abi ne zaman geler sence gelirse
0 Likes
SercanS20FE
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim guncelmiyiz.com'da Aralık ayına eklerlerse o zaman tamam derim ama eklemezlerse umudu kesin derim. Ben 2 gün önce destek ekibiyle konuştum bana almayacak dedi. Hangisi doğru bilmiyorum. Aralık ayı listesinde göreceğiz. Ama gelirse Aralık ortasından aşağı gelmez. Ama yine de Samsung bu ne yapacağı belli olmaz
0 Likes
Galaxy S
Abi gelirse eğer son güncelleme olacak dimi
0 Likes
SercanS20FE
Active Level 6
Galaxy S
Evet bu kesin olarak son güncellenmesi olacak
0 Likes