cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE 120 HZ PİL PERFORMANSI

(Topic created on: 11-05-2023 09:06 PM)
752 Views
KünefeS
Active Level 3
Options
Galaxy S

Dostlar selam yeni aldığım S23 FE'nin 120 HZ pil performansını paylaştım dün isteyenler oldu S22'den sonra cennet gibi 😄 sıcaklık konusunda hiçbir sıkıntı yok gün boyu 29-30-31 civarı 

image

16 Comments
Galaxy S
Gayet iyi, eğer pil ve ısınma dediğin gibi ise baya geliştirmişler demekki.
S1L4A1
Active Level 6
Galaxy S
Benim 21 fe günesle vs attırıyor bana
0 Likes
Galaxy S
Bu cihazımdan önce bende de s21 fe vardı aynen ateş atıyordu ve bu durum çok canımı sıkıyordu, sonra cihaz değişim kampanyası ile S21FE yi verip S23 aldım.
0 Likes
S1L4A1
Active Level 6
Galaxy S
Reis bende aynı şeyi düşünüyorum s23 iyimi ısınıyormu ? Aktif oyun oynayan birisiyim .
0 Likes
Galaxy S
Sana tüm samimiyetimle söyleyim cihazda ısınma denen bir olay yok, çok çok yoğun kullanımda cihazı baya baya yoran bir durum da cihaz sadece ılık oluyor, yani el yakma sorunu asla yok, cihaz herşeyi ile on numara, bende mllb, pubg, gtasan, minecraft gibi oyunları stabil oynuyorum ama yüksek grafiklerde oynuyorum, ısınma denen kavram yok sadece küçük bir ılıma var pek hissedilmeyen bir ılıma, kısacası kardeşim böyle bir düşüncen varsa zaman geçmeden yapmanı tavsiye ediyorum, aksi takdirde fiyatlar uçabilir. Ha şunuda söyleyim pil konusunda 3900 mah gibi düşük bir pil boyutuna göre ekran süresi 6 7 saati rahat görüyor, zorlasan 8 saate de çıkar.
S1L4A1
Active Level 6
Galaxy S
Günlük kullanım için değil reis evde durucak sadece oyun için s21 fe yide normal telefon olarak kullanırım pili sorun etmem , verdiğin bilgi için teşekkür ederim s23 e yıl başı geçerim tahminen
Galaxy S
Oyun içinse hiç tasa etme, ne ısınma nede donma var tam grafik tam performans, gönül rahatlığıyla alabilirsin, rica ederim ne demek.
Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba.
Olsun o kadar, 4500 mAh pil var .
Bu arada Exynos 2200 şimdilik pil optimizasyonu iyi gibi görünüyor , sizin düşünceleriniz nedir?
KünefeS
Active Level 3
Galaxy S
Aynen öyle bozmazlar inşallah nazar değmesin 🧿