ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Beklenen karsilasma benden size
Yakinda s22 plus ile iphone 13 pro vs geliyor
3 Comments
cybercider
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 01:05 AM in
Galaxy S
Kağıt üstünde samsung her zaman geçiyor da neden parası olan hep apple da bence samsung bunu bir sorgulasın. Donanımla upraşmaktansa bence artık yazılıma daha fazla kafa yormalı. Apple işlemci daha verimli. Samsung aynı kullanım süresini tutturmak için cihaza 5000 mah batarya koyarken apple 4000 lerle hallediyor.
Samsung artık yazılıma yüklen işlemciyi optimize et. S20+ kulanıyorum s22+ bu cihazdan teorik olarak daha fazla bişey sunmuyor. Yani donanım olarak bitti artık zorlamanın alemi yok. Yada pil teknolojisini ilerlet. Artık çoğu android markası tıkandı. Her cihazda başka yazılımsal sorunlar oluyor güncellemelere rağmen. Öyle bir yazılım yap ki apple falan yanına yaklaşamasın. Ancak o zaman **bleep** atarsın.
Samsung artık yazılıma yüklen işlemciyi optimize et. S20+ kulanıyorum s22+ bu cihazdan teorik olarak daha fazla bişey sunmuyor. Yani donanım olarak bitti artık zorlamanın alemi yok. Yada pil teknolojisini ilerlet. Artık çoğu android markası tıkandı. Her cihazda başka yazılımsal sorunlar oluyor güncellemelere rağmen. Öyle bir yazılım yap ki apple falan yanına yaklaşamasın. Ancak o zaman **bleep** atarsın.
narcosis
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 01:18 AM (Last edited 02-10-2022 01:18 AM ) in
Galaxy S
ios ile android bence asla kiyaslanamaz ios işletim sistemi çok ayrı bisey yıllarca stabil çalışmasını sağlıyor 13pro max alsan cihaz değiştirme hastalığı olmayan biri rahat 10sene ayni akicilikla kullanabilir.
VerdaisilGalaxy TabA8
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 07:55 AM in
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler