Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Telefonum 2-3 gündür aşırı saçmaladı sizdede oluyor mu donmalar falan çok ciddi olmaya başladı View Post
S23 ile 3 saat ekran süresi aldığım için samsunga tövbe ediyorum bana pili gerçekten uzun giden 1 günü çıkaran kompakt 40 50k arası amiral sınıfı ön... View Post
S21 fe exynos model sahibiyim. Ve pilden sikayetciyim. Keske A serisinde alabildigimiz pil performansını S serilerindede alabilsek... View Post
Bıraktım gittim View Post
Sizce hangisi daha iyidir ve nedeni? View Post
Sadece Temmuz 2024'ten sonra çıkan cihazlarda pil sağlığı görünür diyorlar bunu düzeltmenin bir yolu yok mu hep böyle mi kalacak? View Post
GALAXY s25 fe kulanan var mı? Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz acaba? View Post
Soğutucu kullanmadım sarj %50 nin altındaydı, soğutucu kullanırsam ve sarji fullersem muhtemelen 2.2 milyonu zorlar View Post
Şuanda cihazım grinin en açık Tonunda watch 7 de gümüş renk sizce buds 3 fe yi beyaz mı yoksa siyah olanı mı tercih etmeliyim ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1546 | |
| 1541 | |
| 918 | |
| 575 | |
| 563 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 12 | |
| 9 | |