cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kasma sorunu ( Samsung Galaxy S10e)

(Topic created on: 03-04-2021 10:22 PM)
769 Views
tetikçi01
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonu 2020 yılının Nisan ayında almıştım. Bu yeni güncellemeden sonra telefonun kamerasına girdiğimde bir 2-3 sn gibi süre bekledikten sonra açılıyor. Ve mobil legends - pubg gibi uygulamarda da oyun esnasında kasmalar giriyor. Bunun için ne yapmam lazım? Ama benim için ilk öncelik kameranın düzelmesi bunun için çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.

9 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

ayarlar > uygulamalar > kamera >depolama > veriyi silme işlemi yapınız

Pubg için yeni gelecek yazılım güncellemsi bekleyiniz yada kardeşim

Samsung Members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza kardeşim

Kameradaki 60 fps sorunu one uı 3.1 ile düzelmiştir
Galaxy S
veriyi silme işlemi yap
tetikçi01
Active Level 1
Galaxy S
veriyi silme işlemini yaptım fakat düzelmeyince üstüne bir de telefonu sıfırladım fakat sorun çözülmedi. Ayriyeten kamera esnasında aşırı şarj tüketimi meydana geliyor bende kasmadan olduğunu düşünüyorum. Samsung members üzerinden hata raporu gönderdim. Şuanda yanıt bekliyorum. O sırada sizlere danışmak istedim. Belki bilen vardır diye. Başka ne yapabilirim. Fikriniz var mı?
güneşeldemir79
Beginner Level 3
Galaxy S
Çok fazla oyun yüklediysen kullanmadıklarının verisini silip uygulamayı sil pubg sorunu ise oyunla alakası yoktur muhtemelen telefonun dinlenmesi ve sürümüne uyumlu olmayan şeyi bulman gerek oyun,uygulama veya herhangi birşey bildirimin için teşekkürler

Saygılar Güneş Eldemir
abuzittin07
Active Level 6
Galaxy S
s10plus var kamera açmıyorum artik android 11 yükledikten sonra.sarji iciyo resmen
nezaketlibiri
Active Level 9
Galaxy S
üst segment bir telefon nasıl kasıyor şaşırıyorum
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Pubg deki kasılmaların geçmesini beklemeyin. Benim cihazım da s10e incelemelerimi yaptım. Wild rift oyununda optimizasyon problemi var büyük ihtimal bu problem çözülecek. Pubg için Galaxy Apps üzerinden oyun eklentilerini indirip uygulama içinden çözünürlüğü düşürürsen cihaz rahatlıyor.
tetikçi01
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Rica ederim.