cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy S23 Ultra One UI 7

(Topic created on: 06-03-2025 11:04 PM)
341 Views
çöltilkisi
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

image

Samsung Members Konu Başlığı: Galaxy S23 Ultra - Sistemsel Donma, Uygulama Açılmama Sorunu (One UI 7.0 / Android 15) --- Merhaba, Telefonum Samsung Galaxy S23 Ultra (512 GB / 12 GB RAM). Cihazımda One UI 7.0 ve Android 15 yüklü. Yakın zamanda yapılan güncellemeden sonra ciddi sistemsel problemler yaşıyorum. Uygulamaların çoğu açılmıyor (WhatsApp, Galeri, ChatGPT vb.) Sistem genel olarak donuyor, takılıyor. Yeniden başlatınca geçici olarak düzeliyor ancak birkaç saat sonra sorun tekrar ediyor. Bildirimler, Galeri ve Dosyalar da düzgün çalışmıyor. Depolama %80 civarında dolu, RAM yeterli seviyede ama performans oldukça kötüleşti. Bu kadar üst segment bir cihazdan böyle bir performans almak açıkçası çok moral bozucu. Benim gibi bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı? Yazılım kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda Samsung yetkililerinden destek, açıklama ya da varsa çözüm önerisi bekliyorum. Teşekkür ederim. 

15 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Güncelleme yaptıktan sonra Telefonu sıfırlamadıysanız fabrika ayarlarına sıfırlayın veya hard reset atın. Büyük güncellemelerden sonra telefonlarda eski kalıntıların silinmesi için fabrika ayarlarına sıfırlanma veya hard reset tavsiye edilir. (Bilgisayarınız varsa Wipe cache partition yapmayı deneyebilirsiniz. Verileriniz silinmez ama Hard reset veya fabrika ayarlarına sıfırlamak kadar etkili olmayacaktır yinede denemeye değer.)
0 Likes
çöltilkisi
Active Level 3
Galaxy S
Evet telefonumu fabrika ayarlarına sıfırlamadım hiç veya hard reset de atmadım. Bilgisayar olmadan direkt telefondan fabrika ayarlarına sıfırlasam sorun düzelir mi? Kesin olarak çözülür mü?
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Kesin diyemem, Garantisi yok. Ama birçok kişide işe yaradı.
0 Likes
çöltilkisi
Active Level 3
Galaxy S
Tamam teşekkür ederim 😊 ben bir deneyeceğim sizin dediğinizi
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim😊🙏 verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
0 Likes
qaMekinG44-
Active Level 8
Galaxy S
Garantin varsa servise Yazılım attırman daha iyi olur
0 Likes
çöltilkisi
Active Level 3
Galaxy S
İçindeki veriler gider mi?
0 Likes
qaMekinG44-