cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bildirim gelmeme sorunu

(Topic created on: 04-29-2020 11:56 AM)
3538 Views
S10euser
Active Level 2
Options
Galaxy S

Güç tasarrufu, arka plan veri engellemesi, veri tasarrufu vs kapalı olmasına rağmen telefon internete hep bağlı olduğu halde bazı uygulamalara girmedikçe (WhatsApp, snapchat, youtube vs.) gelmesi gereken bildirimler gelmiyor sanki arka planda veri kullanımı engellenmiş gibi davranıyor uygulama ayarlarından hepsinin arka planda veri kullanımına izin verdim fakat sorun devam etmekte. Örneğin bana karşı taraf mesajı ne zaman atarsa atsın bazen ben WhatsApp'a girmedikçe bana o mesaj gelmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır, yoksa da bir güncellemeyle bu düzeltilmeli acil bir durum olduğunda beni yarı yolda bırakıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba S10euser,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
stoneman
Active Level 5
Galaxy S
Android oyun geldiği zaman birçok sorun oluştu Samsung bunu anlamıyor kardeşim
0 Likes
S10euser
Active Level 2
Galaxy S
Android 10'dan önce de bu sorun vardı cihazı aldığımdan beri var
0 Likes
TÜRK11
Active Level 6
Galaxy S
ben a30 kullanıyorum bendede aldığımdan beri şöyle bir sorun var ki uygulamayı açmadan değilde tuş kilidini açmadan bildirim gelmiyir tuş kilidini açarken peş peşe sıralanıyor seninde dediğin gibi andiroid 10 ile alakalı değil andiroid 9 ken de bu sorun vardı
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba S10euser,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes