- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-29-2020
11:56 AM
(Last edited
04-29-2020
11:58 AM
by
user00000111111
Güç tasarrufu, arka plan veri engellemesi, veri tasarrufu vs kapalı olmasına rağmen telefon internete hep bağlı olduğu halde bazı uygulamalara girmedikçe (WhatsApp, snapchat, youtube vs.) gelmesi gereken bildirimler gelmiyor sanki arka planda veri kullanımı engellenmiş gibi davranıyor uygulama ayarlarından hepsinin arka planda veri kullanımına izin verdim fakat sorun devam etmekte. Örneğin bana karşı taraf mesajı ne zaman atarsa atsın bazen ben WhatsApp'a girmedikçe bana o mesaj gelmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır, yoksa da bir güncellemeyle bu düzeltilmeli acil bir durum olduğunda beni yarı yolda bırakıyor.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-29-2020 04:31 PM in
Galaxy SMerhaba S10euser,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-29-2020 12:02 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-29-2020 12:04 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-29-2020 12:08 PM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-29-2020 04:31 PM in
Galaxy SMerhaba S10euser,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD