cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24Bildirim sesi gelmeme sorunu

(Topic created on: 08-17-2024 01:12 PM)
276 Views
yakupbursa
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba sevgili topluluk üyeleri daha önce birkaç defa konu ile alakalı başlık açtım ama hiçbir çözüm olmadı bu sorunu yaşayan sadece ben miyim bilemedim.

Telefon ekranı kapalı durumda iken WhatsApp biidirimleri ekrana düşüyor, fakat bu gelen bildirimler için hiçbir uyarı sesi çıkmıyor. Ekranı uyandırınca bildirim geldiğini görebiliyorum, hiçbir uyku ve ve güç özelliği aktif değil. Uygulama bildirimleri açık, yine de bu sorunu yaşıyorum ve bir çözüm bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.

11 Comments
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
S23 kullanıyorum ve aldığımdan beri aynı sorun var. Bahsettiğin gibi ara böyle durumlar yaşıyorum.
yakupbursa
Active Level 4
Galaxy S
Bıktırdı valla samsung u arıyorum bana uygulama tercihlerini sıfırlatıyor başka akla yatkın çözümleri yok anlamadım gitti nasıl bir firma anlayışı
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Yok yazılımsal bir şey bu. Sıfırlamak da insanları ötelemek için kullanılan bir şey.
0 Likes
yakupbursa
Active Level 4
Galaxy S
Bende yazılımsal olduğunu düşünüyorum işin garip tarafı topu whatsapp a atıyolar ondan kaynaklandığını söylüyolar
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
İnstagram'da da yaşıyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung müşteri hizmetlerini arayın kayıt oluşturun cihazı incelesinler. 4447711
0 Likes
yakupbursa
Active Level 4
Galaxy S
Bunu yaptılar sadece. Uygulama tercihlerini sıfırladılar hiçbir işe yaramadı.
yakupbursa
Active Level 4
Galaxy S
Sadece uygulama tercihlerini sıfırladılar hiçbir işe yaramadı
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
M52 kullanıyorum ikinci telefon, onda da var. :]
0 Likes