cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bildirim gelmeme sorunu

(Topic created on: 12-27-2024 02:38 AM)
166 Views
AteşAteş
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yaklaşık 3 yıldır Samsung Galaxy S20 cihazımda bazı uygulamalara bildirim alamama sorunu yaşıyordum şu an s24 ultra kullanıcısıyım bazı uygulamalara hala bildirim gelmiyor üstten bile gelmiyor işaret bile çıkmıyor buna WhatsApp businnesta dahil..

Uygulamayı arka planda çalıştırma, pil optimizasyonu, arka planda kısıtlamama olayı aklınıza gelecek her şeyi denediğim halde yine de olmuyor hiçbir zaman uyuma dediğim halde yine de bildirim alamıyorum
Uygulamalar güncel olduğu halde 
Mesela bir uygulama var 3 yıldır bildirim gelmiyor her iki cihazımda da aynı şeyi yapıyor
4 Comments
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Bazı uygulamalarda güncel Android sürümlerinde maalesef bu sorunlar gözlemlenebiliyor. Sebebi Android'in 30. API'ndan sonra değişen Push Notification sisteminden kaynaklı. Basitçe anlatmam gerekirse:

Bildirimlerin yapısı değişti. Bu değişiklik geliştiriciler açısından pekte iyi bir değişiklik sayılmaz. Sandbox yani bir uygulama kendi içerisinde çalışıyor sadece. Diğer uygulamadan haberi olmuyor. Güvenlik açısından muazzam. Ancak Push Notification gibi yapılara rahat erişim sağlanamıyor. Maalesef bir çözümü bulunmuyor
KediDostum
Active Level 10
Galaxy S
Kardeşim çözüldüyü hak etti👏
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
😊🙏🏻
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Ayarlarda >> Bildirimler >> Gelişmiş Ayarlar >> Her Bir Uygulamada Bildirim Kategorilerini Yönet ayarı açık mı? Açıksa Herhangi bir uygulamanın, Bildirim ayarlarında En altta bu ayar yer alır. Oradan gerekli bildirim ayarlamalarınızı yapabilirsiniz.
0 Likes