cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Snapchat bildirim gelmeme sorunu

(Topic created on: 11-03-2020 11:58 AM)
8357 Views
Omega_RED
Active Level 1
Options
Galaxy S

Meehaba, A 71 kullanıcısıyım. Son 3 gündür snapchatten bildirim alamamaya başladım. Daha önce herhangi bir sorun yoktu. Diğer tüm uygulamalarda istisnasız bildirim alıyorum. Uygulama ile ilgili tüm izinler aktif durumda(hem uygulama içinde hem telefonda) veri sınırlandırması yok. Tüm ayarları kontrol ettim ve söylenen tüm çözümleri denedim(fabrika ayarlarına dönmek hariç) ancak yine de snapchat bildirimlerini alamıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da bilgisi olan var mıdır?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Denemediyseniz uygulamanın verilerini silmeyi veya uygulamayı silip yeniden yüklemeyi deneyin.
Sorun düzelmedi ise Ayarlar - Genel yönetim - Sıfırla - Fabrika ayarlarına dön işlemini uygulayın bu işlem sadece ayarları varsayılan haline sıfırlar. (Zil sesleri, klavye ayarları vb.)

Sorun hâlâ devam ediyorsa uygulama geliştiricilerine bir geri bildirim gönderin.

View solution in context

0 Likes
7 Comments
GæLæXy
Active Level 8
Galaxy S
Merhaba

Telefonu Yeniden Başlatın Uygulama İle İlgili Sorundur. Telefonunuzda Bir Sıkıntı Yoktur. Yeniden Başlattığınızda Sorun Düzelmesse Uygulamayı Silin Tekrar Yükleyin.

İYİ GÜNLER👋
0 Likes
Omega_RED
Active Level 1
Galaxy S

Merhaba iki yöntemi de defalarca denedim ama sonuç alamadım.

GæLæXy
Active Level 8
Galaxy S
Eğer Gerçekten Önemliyse Telefonu Yedekleyip Format Atın Sonra Yedeklemeyi Geri Yükleyin.
0 Likes
Omega_RED
Active Level 1
Galaxy S

Son çare onu yapacağım gibi görünüyor artık.

GæLæXy
Active Level 8
Galaxy S
Hayırlısı
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Denemediyseniz uygulamanın verilerini silmeyi veya uygulamayı silip yeniden yüklemeyi deneyin.
Sorun düzelmedi ise Ayarlar - Genel yönetim - Sıfırla - Fabrika ayarlarına dön işlemini uygulayın bu işlem sadece ayarları varsayılan haline sıfırlar. (Zil sesleri, klavye ayarları vb.)

Sorun hâlâ devam ediyorsa uygulama geliştiricilerine bir geri bildirim gönderin.
0 Likes
Omega_RED
Active Level 1
Galaxy S

Fabrika ayarları dışındaki çözümleri denedim. Artık onu yapacağım. Teşekkür ederim.