Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Bu S 24 fe telefonlar niye ısınmaya başladı üstelik koku bile yapıyor gıcık olmaya başladım View Post
**bleep** **bleep** müzik seçerken açıp kaparken böyle oluyo View Post
Chatgbt kullanıyordum bir anda donmalar kasmalar oldu ondan sonra members yanıt vermiyor dedi sırayla galaxs store instagram notlar telefonu... View Post
Cihaz 1.5 aydır bende s22 den geçiş yaptım. İlk aldığımda teknik detaylarından dolayı s22 ile pek bir fatk olmadığı için(sd elite hariç) öoğu yerde... View Post
Arkadaşlar s24 ultra haziran güncellemesini yapan var mı ekranın geç yapanma sorunu v.s hata düzeltmeleri ve pil düzeltmesi oldu mu sizde View Post
Telefon aşırı ısınıyor cihaz s23fe sakın almayın bu telefonu şimdi gelecekler kardeşim sen saçmalıyorsun cart curt hiç umrumda bile değilsiniz ben bu... View Post
Kişiye özel arama arka planı nasıl ayarlanıyor android 15te bu özellik yokmu seçilen kişinin sağ alttaki üç noktasında çıkmıyor yardımcı olur musunuz View Post
Değerli Members üyeleri uzun süredir vivaldi browser kullanıyorum fakat brave geçmeyi düşünüyorum... Forumda gördüğüm kadarı ile brave oldukça... View Post
Bazı cihazlarda 7 sürümüyle beraber gözüküyor ama S22 imde göremiyorum 3.parti bi yazılım kurmadan görme yolu var mı ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
904 | |
669 | |
594 | |
493 | |
459 |
User | Count |
---|---|
59 | |
55 | |
28 | |