- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Cihaz 1.5 aydır bende s22 den geçiş yaptım. İlk aldığımda teknik detaylarından dolayı s22 ile pek bir fatk olmadığı için(sd elite hariç) öoğu yerde aynı perfırmansı alıcağımı düçündüm ama öyle olmadı. Pille başlıcam çünkü s22 nin aşırı derecede kötğ bir bataryası vardı ama bu cihazdaki 4000mah lik batarya tam olmuş kimi Zaman bena 10 saat ekran süresi bike verebiliyo bu konuda bi şüpheniz olmasın genellikle 7 saatin üstünde veriyo. En sevdiğim nokta tabiki kameralar fazla uzatmadan söyliyim kompakt amiral gemilerinde pixel 9pro da dahil olmak üzere en iyilerinden tek eksiği 3x optik zoom yerine 5x optik zoom olsa daha farklı seviyelerde olurdu. Kameraların hepsi gayet iyi gündüz çekimlerini konuşmaya gerek bile yok zaten direkt düşük ışığa geliyorum düşük ılık performansı gayet güzel ancak telephoto kamera çok düşük ışıkta yetersiz kalıyo sensörün boyutundan dolayı qncak yinede iyi. En sevdiğim noktası düşük ışık videı performansı oldu, cihaz bu konuda kendini aşmış özellikle pro modla çok daha iyi sonuçlar alabiliyırsunuz. Yani kameralarda gayet güzel . Bir sıkıntı olmazsa 7 8yıl gider gibime geliyo öneririm. Bunları yazarken asla samsungu kötülemek veya nitelemek değildi kendi fikirlerimi aktardım.bu fiyata kompakt telefon seviyosanız öneririm xiaomi 15 de güzel cihazdır sadece video kalitesi ve telefoto kamerası bundan aşşağı kalır.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in