abx31
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Değerli Members üyeleri uzun süredir vivaldi browser kullanıyorum fakat brave geçmeyi düşünüyorum...
Forumda gördüğüm kadarı ile brave oldukça revaçta,kullananlarda memnun..
Benim ricam Brave yükledikten sonra en önemli hangi özellikleri açıp-kapatmam gerek browser içinde.
Şimdiden teşekkürler.
Antalya'dan saygı ve sevgiler.
S23 telefonum...
Son olarakta bende eksik kalmayayım,bugünün pil performansını paylaşayım..
5 Comments
GLX120
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago (Last edited a month ago ) in
Galaxy S
Zaten açık olması gereken ayarlar açık geliyor reklam engelleme, izleyici engelleme istersen onları agresif ve tüm çerezleri engelle olarak yapabilirsin, onun dışında tanılama verisi gibi tarayıcıyı iyileştirmek için veri gönder gibi bir soru sorarsa ilk indirdiğinde onu kapat, ayarları karıştır hoşuna gitmeyen birşey olursa kapatırsın. 🙏
ceydaarslan
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
7 saat almam icin 2 kere şarj etmem gerekiyor😂
Siberizm
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
Brave ek özellikleriyle tanınan bir tarayıcı değildir. Brave varsayılan ayarlarıyla tanınan bir tarayıcıdır. Brave içinde çok güzel özellikler olsa da insanlar birkaç ayarı uapmak yerine hazıra konmayı sevdikleri için Brave tercih ederler.
Yanlış anlaşılmasın Brave muazzam bir tarayıcı ve çokta severim. Ancak bir tık teknik bilgi varsa daha fazla iş görür. Normal haliyle Chrome'un birkaç ayarının kapatılmış halidir o kadar
Yanlış anlaşılmasın Brave muazzam bir tarayıcı ve çokta severim. Ancak bir tık teknik bilgi varsa daha fazla iş görür. Normal haliyle Chrome'un birkaç ayarının kapatılmış halidir o kadar
efeakbogaaA34
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
Telefonu aldığımdan beri brave kullanıyorum öneririm harika bir tarayıcı hem kullanis hem performans açısından
errrrkdk
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
❤❤😊😊