cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

2k ekran

(Topic created on: 01-25-2024 05:22 PM)
352 Views
Sonofturki
Active Level 4
Options
Galaxy S
S23 ultra, s24 Plus ultra kullananlar, dynamic amoled 2x ekranda 2k ve 1080p gerçekten de **bleep** ediliyor mu günlük kullanımda görüntü olarak, Bi Youtube videosunda fazla **bleep** edemeyen olmuştu. Video izlerkenki kalite olarak değil genel arayüz yazışma sosyal medya gezinmede merak ettim. Böyle bir içerik de görmediğim için foruma sorma gereği duydum (içerik fikri kıpss)

Mesela oled ekran ile normal ekran **bleep** ediyo kullanırken yada 120 60hz. Onun gibi farklılıklar diyorum 
5 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim, 😊

Yani Günlük yaşamınızda size büyük bir yararı olmaz.

Tabi eğer Ekran kalitesi sizin için çok önemli değilse. Youtube vb pekçok film vb. video izleme uygulamasında tabikide büyük bir F-a-r-k olacaktır.

Birde Ekstra olarak Duvar kağıdının daha net ve kaliteli gözükecek.

Bu farklar dışında fazla gözünüze kaçmaz bu tarz detaylar.

Ama Şahsen ben her zaman yüksek çözünürlükte yanayım. 👍
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Arkadaşımda s21 ultra var ekranı 2kda kullanıyordu söylemeden 1080e çektim 2 3 saat falan öyle kullandı söyledim sonra 1080e çektiğimi hiçbir şey farketmedi bence de **bleep** hissedilmiyor
Esen22
Active Level 6
Galaxy S
Dikkatli bakmadıkça farkedilmiyor, bir de ilk 2kya aldığınızda farkediliyor sonra göz alıştığı için 1080 le aynı geliyor
0 Likes
wervaus
Active Level 6
Galaxy S
S23 ultra kullaniyorum dedigin mevzuyu cozmek icin çok deneme yaptim Performans ve pil tüketiminde pekde bi **bleep** göremezsin detaylı analiz yapıp dakika sure vs karsilastirman lazım anca o zaman farkı görürsün o da en fazla 30 dakika falan olur büyük ihtimalle
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
**bleep** ediliyor. Edilmiyor diyende sıkıntı vardır. S23 ultra ve şimdi de s23 kullanıyorum bariz **bleep** var. Eskiden 5.5 inçde bile farkedilirken 6.1+ "küçük" ekranda **bleep** edilmez diyenleri anlamıyorum.
0 Likes