cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Neden S25'e geçmekten vazgeçtim (Tam liste)

(Topic created on: 4 weeks ago)
419 Views
Renega
Active Level 6
Options
Galaxy S
Amacım karalama kampanyası değil, A52 kullanıyorum ve wild rift açılması 2 dakika sürdüğü için daha güçlü bir telefona geçmeyi istiyorum. S25 serisini aylardır merakla bekliyorum. S25 duyuruldu ve özellikleri karşılaştırırken yok artık dedim.

A52 
64MP Ana kamera
32MP Ön kamera
4500mAh batarya
6.5" ideal ekran büyüklüğü
1Tb hafıza kartı desteği
3.5mm ses jakı çıkışı
Satın aldığım fiyat 4.000tl

S25
50MP ana kamera
12MP ön kamera
4000mAh batarya
6.2" küçük ekran
Hafıza kartı desteği yok
Ses jakı çıkışı yok
51.000tl
S25 yapay zeka, işlemci ve daha iyi kamera lensleri vardır (muhtemelen) ama çok fazla dez avantajlı bir değişim olur benim için. Yıl olmuş 2025 amiral gemisi telefonda 25W şarj nedir?! En azından tab serisi gibi 40W hem kablolu hem kablosuz hızlı şarj desteği koysaydınız. Her sene bir özelliği azaltıyorsunuz sanki: Hafıza kartı desteği, batarya değiştirme özelliği, ses çıkışı, kızıl ötesi, daha az kamera, daha az çözünürlük (bir zamanlar 2K hatta 4K telefon ekranlarında görüyorduk). Umarım silmessiniz sadece eleştiriyorum

Bazıları 64mp dediğim için daha iyi çektiğini dediğimi sanmış bu yüzden büyük yazarak okuduğunu anlamayan insanlara dikkat çekmek istedim. 

34 Comments
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Vay Arkadaş A52 Kamerası Daha İyiymiş Ya S25'den 😲 😲
Renega
Active Level 6
Galaxy S
Aslında sadece çözünürlük olarak daha iyi. genel olarak daha iyi diyemem tabiki. Ama çok saçma değil mi 4 bin liraya 64mp telefon alıyorum 50bin liraya çıkan telefonda 50mp kamera var
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Çözünürlük Önemli Değildir Detaylarda Eminim S25 Çok Daha İyi Bir Sonuç Vericektir Çünkü İşlemcisi Kamera Sensörü Fersah Fersah Ötede 50 Mp Olması İnan Hiç Sorun Değil Yakınlaştırsan Bile Dediğim Gibi S25 Yine Daha Net Vericektir
0 Likes
Renega
Active Level 6
Galaxy S
önemli değilse neden s25'de ana kamera 50mp iken ultra modelde 200mp? ona da 50 koysunlar?
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Ondaki 200mp'de Zaten 50 Mp İle Çok Farklı Değil Detaylar Haricinde Onunda Sebebi Ultra Cihaz Diyedir Yoksa Çözünürlüğe Bakmanın Hiç Bir Anlamı Yok Cidden
0 Likes
Renega
Active Level 6
Galaxy S
sanırım dediğimi anlamadın. mp önemli değilse neden 200mp? neden 50 değil?
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Düşündüğün Gibi Değil Sebebi Başkadır İnan 200 Mp Koymaları Ultraya Megapikselin Tek Artısı Yakınlaştırınca Daha Fazla Detay Görmen Bu Yani Temel Farkı
0 Likes
Renega
Active Level 6
Galaxy S
evet söylemekte zorlandığın gerçeği söyledin artık yorulmama gerek yok 😊
0 Likes
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
Güçlü işlemci güçlü kamera kombinasyonuyla detaylı fotoğraflar çekebilmek için
0 Likes