cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 One UI6 Ocak Güncellemesi Pil Süresi

(Topic created on: 01-25-2024 04:00 PM)
376 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Valla ilk DWL1 yapılı olanda çok güzel pil süreleri alıyordum ama sonra 2 güncelleme geldi telefon pili öldü. Artık 6-6.5 saatlerden 4.5 saatlere düştük tekrardan. 

S22 alacak olanlara da sesleniyorum bu telefonu almayın. Elinde olan varsa da satsın başka model alsın. Benim telefonumda sorun yok diyenlerde yakında olur merak etmeyin. Aldığım paraya yazık günah. 

image

14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S22 küçük ekranı var ve mah değeri de düşük gibime geliyor. Büyük ekranlara akmak lazım bence 😂
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
3700Mah batarya var. Bir guncellemede düzeltip bir güncellemede pili bozuyorlar sjsjsj.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zamzung işte ayarı kaçırıyor bazen 😂
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Ne yazık ki
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ama size bir sır vereyim diğer markalar da bozuyor durumu redmi note 12de test edildi onaylandı 😂
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Bir şey değişmemiş gibi one ui 6 ile (s22 den s23e geçtim çok rahatım)
0 Likes
s22Userr
Active Level 4
Galaxy S
2. Gelen Ocak ayı güncellemesi sonrası iş bozuldu gerçekten. Muhtemelen stoklarda kalanlar satılıyor artık çoğu kişi de s23'e yöneliyor artık.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten s22 kalmadı artık. Stoklar da yakında biter. Samsungun Note 7 faciasindan sonra ki en kötü telefonu
0 Likes
s22Userr
Active Level 4
Galaxy S
Note 7 de fe model çıkartılarak telafi edilmeye çalışılmıştı aslında, aynısı s22 için olabilirdi 8+ gen 1 kullanılarak.
0 Likes