cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

15 günlük S24FE batarya sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
123 Views
Kilicinanc
Active Level 3
Options
Galaxy S

15 günlük S24FE cihazımın bataryası çok hızlı bitiyor. İlk aldığım da memnundum bir kaç gündür su gibi bitiyor hissiyatı veriyor. İşim gereği araçla devamlı seyir halindeyim mobil veri açık ekran parlaklığı hep %80 üstünde Google haritalar navigasyon ve konum ağırlıklı kullanıyorum telefonu birde instagram whatsapp vs. Pil koruması maksimum da %80 de kesiyor %20 altına düşürmemeye çalışıyorum ancak %80 den %23 e 3.5 saatlik bir ekran süresi veriyor bu aşırı az geldi 24fe kullananlar 80 20 ekran sürelerini atabilir mi bana hic normal gelmedi veya batarya sorunluysa değişim talep etsem nasıl bir yol izlemeyelim. Yorum kısmına görsel ekledim.

0 Likes
Furkans24fe
Active Level 8
Galaxy S
1 saat 20 dkda bu kadar şey açık olmasına rağmen %13 sarjinjz gitmiş daha nolsun s24 duz modeli bunun yarısını bile vermiyor
0 Likes
Furkans24fe
Active Level 8
Galaxy S
Konum acmissiniz haritalar acmissiniz bunlar hep pil tüketen seyler bu kadar kafaya takmayın bence
0 Likes
Kilicinanc
Active Level 3
Galaxy S
Hayir hayir 1 saat 20 dakikayı evde geçirdim wifi üzerinden mobil veri kapalı gece modu açık parlaklık %30 da dışarıda mobil veriyle navigasyon açık bu değeri verse zaten öpüp başıma koyarım:)
Furkans24fe
Active Level 8
Galaxy S
Bana kalırsa takmayın yani bu kadar illa ki kendini optimize etcektir size göre zaten 80 20 arası kullanınca yarım saatte sarj oluyor bence yiyebildigi kadar yesin sarj nolcak sanki 😂
Kilicinanc
Active Level 3
Galaxy S
Ben ilk aldığım gün %20 ye düşürüp bir kez %100 tam şarj yaptım o günden beridir hep pil koruma maksimumda bir kez %5 düşürmüşümdür hep %20 de takarım siz nasil kullaniyorsunuz
Furkans24fe
Active Level 8
Galaxy S
Benimde aynı sistem Bayadır 20 80 arasında sarj ediyorum bi öğleden sonra takıyorum şarja bide yatarken o da tüm gün aktif telefonu kullanınca yaptigim rutinim dışarı çıktığım zamanlarda tek sarj yetiyor bana
Kilicinanc
Active Level 3
Galaxy S
Ben sabah 80 de alıyorum 12 ye doğru 20 ye düşüyor navigasyon vs kullandığımdan ısınıyor baya tekrar 80 yapıyorum günde 2 kez şarj ettiğim oluyor samsung uzaktan bağlanarak pilin ömrünü görebiliyormuş diye duymuştum yarin arayayım bi
Furkans24fe
Active Level 8
Galaxy S
Navigasyon olsun mobil veri olsun konum olsun bunlar çok fazla telefonu yoran seyler bu telefon zaman zaman saçma durumlarda bile ısınabiliyor gördüğüm kadarıyla 15 günlük bir cihaz fabrika hatalı yapmadiysa 1 2 aya kadar anca size komple adapte olacaktır pili içinizi bence rahat tutun çok fazla endişe edilecek bi durum yok ortada
Kilicinanc
Active Level 3
Galaxy S
Sağoll umarımm teşekkür ederim vakit ayırdığın için
Furkans24fe
Active Level 8
Galaxy S
Ne demek her zaman ama tekrar söylüyorum endişe etmeyin pil falan kafaya takmaya değecek seyler değil bakin telefon kasmasin donmasin önemli olan şeyler bunlar cihaz bu pili zaten doğru şekilde sarj ediyorsunuz elinizden geleni yapıyorsunuz amacı telefonun size hizmet etmek hızlı biterse bitsin pili takın şarja geçin çok düşünmeyin ben teşekkür ederim ayrıca bilgi verdiysem ne mutlu 😊😊
0 Likes