Samsung cihazlarında varsayılan internet tarayıcı uygulaması olan Samsung Internet'in adı değiştirildi. One UI 8.5'in kararlı sürümünü... View Post
Samsung cihazlarında varsayılan internet tarayıcı uygulaması olan Samsung Internet'in adı değiştirildi. One UI 8.5'in kararlı sürümünü... View Post
Aşk yaşıyorum View Post
One UI 8.5 bildiğiniz gibi 1-2 aya S24 serisine gelecek gibi. Sizce güncelleme sonrası sıfırlamalı mıyım sistemin hızı ve pil için ? Pil çok hızlı... View Post
Evet arkadaşlar S23 şarj tüketimi 1 gün rahat çıkarıyordu. Şuan anda yavaş yavaş hızlı tüketiyor o kadar da fazla değil ama mobil verisinden... View Post
s23 cihazimda now bar da canli mac skorlarini gormem icin ne yapmam lazim youtubedan yapilmasi gerekenleri izledim de bi ise yaramadi yapabilen varsa... View Post
Oyun oynarken bildirim panelinde sıcaklığımı gösterecek uygulama var mı acaba View Post
nerden yapmam lazim geldigini nerden goruyorum bulamadim yardim eder misiniz View Post
Arkadaşlar merhaba, Uzun zamandır pil sorunu yaşıyorum. İlk aldığımda geceden sarj etmem yetiyodu şuan hep gün içinde sarj etmem gerekiyor. 2 buçuk... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1380 | |
| 1142 | |
| 887 | |
| 811 | |
| 780 |
| User | Count |
|---|---|
| 26 | |
| 26 | |
| 23 | |