S22 Ultra kullanıyorum açıkçası bir ay kadar oldu ve telefondan hiç memnun değilim batarya bir gün çıkarmıyor telefonu Eğer açma kapama şekli... View Post
S22 Ultra kullanıyorum açıkçası bir ay kadar oldu ve telefondan hiç memnun değilim batarya bir gün çıkarmıyor telefonu Eğer açma kapama şekli... View Post
S22 ultra için önerilen şarj adaptörü nedir acaba View Post
Arkadaşlar ekran 1080p 120Hz'de bir gün ortalama olarak kullandım. Bitmiyor yahu View Post
3.5 saat az degilmi View Post
Başka ülkelede yaşayan x kişisi ile aynı cihazı kullanıyorum o e sim kullanabiliyorken ben kullanamıyorum apple cihazlarda asla böyle bir durum... View Post
Cihazda bazı ayarlarıla oynadım sizce sıkıntı olur mu ? Oynan ayarlar : 🌸 Bluetooth ses örnek başına bit sayısı 🌸... View Post
Arkadaşlar gereksiz bir şarj harcama durumu yok mu sizce de mânâsız bir şarj bitme durumu var View Post
Merhaba s22 ultra aldim kamerasinda ana kamera ile cekim yaptigimda hem soluk hemde mat oluyor resim cok baska bir hal aliyor celkidikden sonra sorun... View Post
Tab s8 + cihazındaki S pen'i galaxy S23 (ultra değil düz s23) kullanamıyorum. Bir çözümi var mı? Şimdiden teşekkürler... View Post
Merhaba dostlar. Bugun hiç akılda yokken A53'umu samsunga verdim. Yerine s23 ultra 512 aldım. Güzel cihazmis. Allah gönlünden geçen herkese nasip... View Post
User | Likes Count |
---|---|
285 | |
202 | |
162 | |
151 | |
143 |
User | Count |
---|---|
72 | |
23 | |
22 | |