cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

15 günlük S24FE batarya sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
117 Views
Kilicinanc
Active Level 3
Options
Galaxy S

15 günlük S24FE cihazımın bataryası çok hızlı bitiyor. İlk aldığım da memnundum bir kaç gündür su gibi bitiyor hissiyatı veriyor. İşim gereği araçla devamlı seyir halindeyim mobil veri açık ekran parlaklığı hep %80 üstünde Google haritalar navigasyon ve konum ağırlıklı kullanıyorum telefonu birde instagram whatsapp vs. Pil koruması maksimum da %80 de kesiyor %20 altına düşürmemeye çalışıyorum ancak %80 den %23 e 3.5 saatlik bir ekran süresi veriyor bu aşırı az geldi 24fe kullananlar 80 20 ekran sürelerini atabilir mi bana hic normal gelmedi veya batarya sorunluysa değişim talep etsem nasıl bir yol izlemeyelim. Yorum kısmına görsel ekledim.

0 Likes
25 Comments
Kilicinanc
Active Level 3
Galaxy S
.1745438771652.jpg1745438771678.jpg
0 Likes
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy S
Vallahi ben gayet memnunum 5 gün oldu allalı 🙏
0 Likes
Kilicinanc
Active Level 3
Galaxy S
Ekran süresi ne kadar alıyorsun
0 Likes
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy S
6 saat ekran Açık 15 saat ekran kapalı
0 Likes
Kilicinanc
Active Level 3
Galaxy S
Wifide mi mobilde mi %100 şarjlamı?
0 Likes
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy S
100 kadar dolduruyorum Bluetooth hep açık hiç kapatamıyorum WiFi sürekli açık Mobil veri sürekli açık always on display sürekli açık konun sürekli açık senkr sürekli açık
0 Likes
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy S
120 hrz ekranda kullanıyorum
0 Likes
Furkans24fe
Active Level 8
Galaxy S
Bütün şarjı sömüren şey mobil veri aşırı tüketiyor bendede 24 fe var mobil veri kullandıkça şarjım su gibi gidiyor
0 Likes
Kilicinanc
Active Level 3
Galaxy S
Şuan pil konusu yüzünden telefondan aşırı soğudum. Bu 6 saat ekran süresi alanlar ya evden çıkmıyor yada şarj gitmesin diye ekrana mi dokunmuyor anlamıyorum. Google haritalar konum navigasyon açık su gibi eriyor şarj 1 saat 20 dk önce %80 de şarjı kesti wifideyim evdeyim şuan şarjım %67 bana hala normal gelmiyor birseyler yanlış..
0 Likes