cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE Batarya Sorunu

(Topic created on: 04-13-2025 12:28 AM)
244 Views
umutkt
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yaklaşık 8 ay önce Samsung Galaxy S23 FE cihazını aldım. İlk günden beri bataryasında sorun var. Günlük az kullanımda bile şarjı hızlı bitmekte. Bazen tam şarj 6 saat bile gitmemekte. KVK teknik servise götürdüm pil sağlığı 100% çıktı. Isınma sorunu pek gözlemlemedim, var mı yok mu bilgim yok. Ayrıca aktif olarak telefondan oyun oynamıyorum. Genelde konum, mobil veri ve wifi açık. Tüm yazılım güncellemelerini yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Bu sorun her kullanıcıda olmayabilir, ama olanlar varsa beni anlar. Düzelmez ise telefonu satmayı düşünüyorum.

image

image

image

17 Comments
Tagemci
Active Level 5
Galaxy S
S23 FE kullandım tecrübem oldu yaklaşık 7 ay civarı ancak böyle bir sorunla karşılaşmadım cihazla alakalı olabilir samsung destek ile iletişime geçmelisin bence
umutkt
Active Level 1
Galaxy S
canlı destek ile iletişime geçtim, kendileri beni teknik servise yönlendirdiler fakat ben birkaç ay önce teknik servise gittim ve pil sağlığımın %100 olduğunu belgeli bir şekilde gösterdiler. tekrar iletişime geçmeyi deneyeceğim.
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
2 ay önce telefonumu yeni aldığımda bir sadece ekranı açık foto çekerek sadece %80 i 2 saat 10dk da yedi. Git gide düzeliyor
umutkt
Active Level 1
Galaxy S
pil ile ilgili hangi ayarları kullanıyorsunuz. pil koruması, adaptif pil gibi. ayrıca konum gibi servisleri kullanıyor musunuz?
0 Likes
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
Ekran 120hz açık (adaptif ekran)
Adaptif pil açık
Adaptif pil tasarrufu açık
Ram plus kapalı
Performans profili standart
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
Bu1744494905301.jpg
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
Ben normalde fe pili benimkinden çok fazla
Benden iyi gider diyordum. Hepsi değil imiş.
S24 benim cihaz
S24+ benimkine göre 1000mah fazla. Ama onlar bile benim kadar ekran almıyor onu farkettim.1744495025527.jpg
umutkt
Active Level 1
Galaxy S
60hz'e aldım adaptif pil açık, adaptif güç tasarrufundan bahsediyorsunuz sanırım açtım, ram plus açık şimdi kapatıcam, performans profilimde düşük seviyeli
0 Likes
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
Profile çok takma. Pil koruması max bende birde. Benim cihaz ilk ay 3 4 saat ekran süresiydi. Gitgide çok iyi gelişiyor telefon.