cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İnstagram ve whatsapp medya kalitesi...

(Topic created on: 3 weeks ago)
271 Views
burhanemr
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar instagrama veya wp ye medya yüklediğimizde neden kötü görüntü oluyor cihaz mükemmel işler çıkarıyor s24u ama ne yapmak lazım? Hangi ayarları tek tek yapacağımı gösterecek biri var mı ? Şimdiden teşekkürler

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
strangers
Active Level 4
Galaxy S
Kanka o zaman 2 ihtimal var ya 50-200mp arası çekim yapıyorsun ya da instagram kamerası kullanıyorsun 12mp sosyal medya için ideal video içinde 1080p 30fps instsgram hikaye atarken galeriden at instagram kamerası kalite düşürür biraz yüksek hacimli video çekersen veya fotoğraf onu galeride çözünürlüğünü değiştirebiliyorsun

View solution in context

0 Likes
Solution
strangers
Active Level 4
Galaxy S
İnstagram ama kalite fotoğraf video atmak istiyorsan dediğim çözünürleri uygulaman iyi olur çözünürlüğü görmen için fotoğrafı yukarı kaydırıp lens ve diyafram aralığını gördüğün kısımdan inceleyebilirsiniz düzenle diyip sağ üste kısımda çözünürlüğü düzenle yerinden 1080e en yakın yere kadar kırpabilirsin

View solution in context

15 Comments
Ahmet206
Active Level 7
Galaxy S
Samsungun salaklığı iste reis ıphonu sevmiypdum sırf bu kamera whatsap ınstagram kalitesinden ıphona gecmeyi düsünüyorum
0 Likes
burhanemr
Active Level 6
Galaxy S
Bi çözümü yok mu hani s24 le düzeltmişlerdi
0 Likes
strangers
Active Level 4
Galaxy S
Kanka Instagram da ayarlardan veri tüketimi kısmında en yüksek kalitede yükle sekmesi açık mı?
0 Likes
burhanemr
Active Level 6
Galaxy S
"En yüksek kalitede yükle" açık
0 Likes
Solution
strangers
Active Level 4
Galaxy S
Kanka o zaman 2 ihtimal var ya 50-200mp arası çekim yapıyorsun ya da instagram kamerası kullanıyorsun 12mp sosyal medya için ideal video içinde 1080p 30fps instsgram hikaye atarken galeriden at instagram kamerası kalite düşürür biraz yüksek hacimli video çekersen veya fotoğraf onu galeride çözünürlüğünü değiştirebiliyorsun
0 Likes
burhanemr
Active Level 6
Galaxy S
Kameranın default ayarlarını kullanıyorum ve galeriden instaya atıyorum hocam
0 Likes
strangers
Active Level 4
Galaxy S
WhatsApp için iPhone içinde aynısı mevcut iki işletim sistemide 480p 720p arası yükleme yapıyor WhatsApp için değiştirme ayarı yok uygulama otomatik yapıyor
0 Likes
burhanemr
Active Level 6
Galaxy S
Diğer kişilerinki öyle kötü değil ama sadece benimkiler kötü
0 Likes
strangers
Active Level 4
Galaxy S
Kanka arkadaşta 15pro max bende 25 ultra var WhatsApp durumlar s3 mini ikimizinde uygulamadan kaynaklı telefondan değil
0 Likes