cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Video kalitesi düşüyor

(Topic created on: 08-26-2023 11:17 AM)
1382 Views
elf5761
Active Level 1
Options
Galaxy S

Çektiğim resim ve videoları WhatsApp instagram yüklerken kalitesi çok düşüyor bu konuda ne yapmam lazım 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Instagram'da ayarlar kısmından veri kullanımı ve medya kalitesine gelin. Orada en yüksek kalitede yükle seçeneğini seçerseniz sorununuz çözülebilir.

View solution in context

14 Comments
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
İnstagramı bilmiyorum ama WhatsApp ta belge olarak gönderirseniz fotoğrafların boyutunu düşürmez
elf5761
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim denerim onu da şimdi
Solution
Galaxy S
Instagram'da ayarlar kısmından veri kullanımı ve medya kalitesine gelin. Orada en yüksek kalitede yükle seçeneğini seçerseniz sorununuz çözülebilir.
elf5761
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim denicem hemen ama WhatsApp duruma atınca hala kalite çok düşük belge olarak da denedim
Galaxy S
Whatsapp için de Ayarlar-> veri ve depolama-> medya yükleme kalitesinden en iyi kalite seçeneğini seçerseniz sorununuz düzelebilir.
elf5761
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ediyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Whatsapp için belge olarak gönderin,instagram için de instagramın video desteklediği çözünürlüğü öğrenip ona çevirerek yüklemelisini,o zaman tam kalitede çıkar.
elf5761
Active Level 1
Galaxy S
WhatsApp belge olarak kişiye attığımda düzeldi ama malesef WhatsApp durumda yine kalite çok düşük
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Belgede kalite düşmez çünkü kalştesine mğdahale etmiyor.Whatsapp durumuna yapabilecek bir şey yok çünkü sistemine bağlı bir durum.Whatsapp için de en iyi kalşteyi bulup o çözünürlüğe çevirip yükle.