cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE mi S24 Plus mu?

(Topic created on: a month ago)
234 Views
Emre3245
Active Level 3
Options
Galaxy S
İlk çıktığından beri A71 kullanıyorum ve arayüzü kasmamasına rağmen artık değiştirme zamanı geldi. Değişim kampanyası Aklımda S24FE 256GB almak vardı. Samsung shopta takas ile 23.489 liraya düşüyor. Ekran kalitesi ile ilgili yorumları okuyunca kararsız kaldım. S24 Plus 256GB ise Amazon'dan takas ile alınca 31.973 düşüyor. İkisi de çok pahalı ama değer mi bilemiyorum. Bunlar olmazsa A55 olur. S24FE'ye daha yakınım ama kullananlardan ekran video izleme performansı ile ilgili yorumlar duymak istiyorum. Soracaklarım arasında kamera, şarj meselesi ve ısınma meselesi de var tabii. 
10 Comments
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
normalde s24+ varken diğerlerine bakılmaz derdim ama ekranda kumlanma sorunu vb.ve bazı kullanıcıların şarj+ısınma şikayeti igici geldi.Ayrıca s24fe'de de şarj ve ısınma sorunu var diyenler çoğunlukta.A55 için bu şikayetleri duymadım ama çok düz bir cihaz ve artı bir ilgi çekici özelliği yok.A55 en azında kamera için 30xZoom verse onu tercih et derdim ama ekran kumlanmaya denk gelmezsen s24+ üst segment ve yazılımı neredeyse kısıtlamasız.Daha büyük ekran ve daha fazla yazılım desteği için s24fe,daha az şikayet ve normal kullanım için A55 diyorum😊.
Emre3245
Active Level 3
Galaxy S
Güncellemelerden sonra bence de 3ü de kasmaz. Android 13 A71 bile kasmıyor. O konuda güveniyorum. 7 yıl güvenlik desteği baya cazip. Bir de çok aşırıya kaçmadan arada bir oyun arada bir netflix youtube kullanımı da var 😀 Ekran açısından fe kırpılmış ama sorun oluşturmaz mı diyorsunuz ? Bir de sizce black fridayde baya düşme olur mu ?
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
fe modellerde göze çok çarpan bir kırpma yok,zaten o herkesin kullanmayacağı özellikler yine herkes kullanmıyor,gidip en üst modeli alıyor.
Galaxy S
Knk s24 plus alabilirisin gayet guzel ve şık duruyor sarj konusundada uzmez seni zaten 2 model de 7 yil guncelleme alicak ama fe modeli belli biyerden sonra kasamaya baslar s24plus alirim butce yetiyorsa eyer qhd de var ekranda daha canli hem
0 Likes
Emre3245
Active Level 3
Galaxy S
Ekran konusunda haklısınız ben de bir yerden fedakarlık yapıp alıcam
0 Likes
Emrah33
Active Level 7
Galaxy S
Samsung s24 plus sarz konusunda kamera konusunda üzmez kesinlikle tasarımı da çok iyi fakat kumlanma hatası var ama onu da **bleep** edemiyorsun gözün kapalı s24 plus al derim
0 Likes
fecual
Active Level 4
Galaxy S
Fe modellerini almaktansa diğer modellere bakmak daha iyi diye düşünüyorum.
0 Likes
Siyabent
Active Level 3
Galaxy S
Bilmiyorum cihazım s23 fe ve şimdiye kadar bir sorunum olmadı
Galaxy S
Plus tabiki
0 Likes