Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Arkadaşlar s22 ultra kullanıyorum da burada pil sağlığını nasıl öğrenebiliriz veya bir imkan var mı Bilen arkadaşlar soruma cevap verebilirse çok... View Post
Telefonu alalı 20 gün oldu geldiği günden beri aynı. Araştırdığımda ilk 2 hafta normaldir dedi fakat hala düzelmedi. 20 dk boyunca sosyal medyada... View Post
Arkadaşlar telefonum S21 fe bugün nedense hızlı şarj olmadı sadece normal şarj oluyor ve, hızlı şarj olduğu zaman şarjı arada bir kesiyor kendi... View Post
Her ne kadar ülke ekonomileri inişli çıkışlı süreçlerden geçebiliyor olsa da insanların teknolojik cihazlara duyduğu ihtiyaç değişmiyor. Belki... View Post
GALAXY Aİ İŞ BİRLİĞİ Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung ve mobil operatörlerden Turkcell, bir “Galaxy AI” iş birliği duyurdu. Bu... View Post
Bugün itibari ile 1000 beğeniye ulaştım, Sizlere faydalı bilgiler sunmak, Sorunlarınıza çözüm bulmak için buradayım umarım sizlere yardımcı... View Post
50 mpde fotoğraf çektiğimde fotoğraf düzenlendikten sonra asırı turucu tonları belli oluyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı ? Yoksa telefonda olan... View Post
Arkadaşlar S24 Plus Kasım Güncellemesi TR Cihazlara Geldimi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
972 | |
519 | |
470 | |
405 | |
333 |