cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S24, sosyal medya uygulamalarında bile mükemmel kamera kalitesi sunuyor!!

(Topic created on: 01-18-2024 07:59 AM)
1463 Views
TeknoB
Expert Level 1
Options
Galaxy S

image

Samsung, yeni amiral gemisi telefon serisinin çeşitli durumlarda daha iyi kamera kalitesi sunduğunu iddia ediyor. Galaxy S24 ve Galaxy S24+ , öncekilerle aynı kamera donanımını kullanıyor ancak geliştirilmiş işlemci sayesinde daha iyi görüntü kalitesi sağlayabildikleri bildiriliyor. Galaxy S24 Ultra, daha iyi kamera donanımına sahip tek yeni telefondur.

Android akıllı telefonlar, kamerayı Instagram, Snapchat, TikTok ve WhatsApp gibi sosyal medya uygulamaları aracılığıyla kullandığınızda daha kötü kamera kalitesi sunmalarıyla ünlüdür. Samsung, Instagram ve Snapchat'e gece modu desteği ve ultra geniş kamera desteği getirerek sorunu çözmeye çalıştı ve bu yıl Galaxy S24 serisiyle bunu bir adım daha ileri götürüyor.

Galaxy S24, Instagram ve Snapchat gibi sosyal medya uygulamalarına gelişmiş kamera kalitesi getiriyor

Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra , daha hızlı işlemcilerindeki yapay zeka ve iyileştirilmiş ISP sayesinde gelişmiş görüntü ve video kalitesi sunuyor. Bu telefonlar Süper HDR görüntüler ve videolar çekebiliyor, bunları Galeri uygulamasında oynatabiliyor ve hatta Instagram gibi sosyal medya uygulamalarına yükleyebiliyor.

Samsung ayrıca bu uygulamalardaki kamera kalitesini iyileştirmek için sosyal medya uygulamalarıyla da çalıştı. Galaxy S24, sosyal medya uygulamalarında HDR, Geceografi (Gece ​​Modu) ve geliştirilmiş stabilizasyon (EIS) gibi gelişmiş özellikleri destekler. Bu, sosyal medya uygulamalarındaki kamera kalitesinin, stok Kamera uygulamasını kullanırkenki kadar iyi olacağı anlamına gelir.

Her üç telefon da Çift Kayıt ve geliştirilmiş Tek Çekim modlarına sahiptir . Çift Kayıt, Director's View'ın yükseltilmiş bir sürümüdür ve telefondaki herhangi iki kameradan 4K 30 fps videolar çekmenize olanak tanır. Yükseltilmiş Tek Çekim modu, ön ve arka kameraları kullanarak fotoğraf ve video çekebilir. Her üç telefon da 4K çözünürlükte ve 120 fps kare hızında ağır çekim videolar kaydedebiliyor.

Galaxy S24 Ultra, 4K 60fps videolar kaydederken aynı zamanda tüm kameraları arasında geçiş yapabiliyor . Ayrıca birincil ve 50MP telefoto kameralarını kullanarak Pro Video modunda 4K 120fps ve 8K 30fps videolar

3 Comments
invoker
Active Level 6
Galaxy S
Sanmıyorum ama bekleyip göreceğiz s23 içinde aynılarını demişlerdi ama sonuç yine aynı bozuk videolar ve fotoğraflar
guluray
Active Level 3
Galaxy S
Keşke bizde de olsa bu özellik hikaye atıyorum çektiğim fotoprafı tanıyamıyorum bunu iyileştirmenin hiçbir yolu yok mu
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Uygulama desteği gerekli bu konuda yapacak bişi yok malesef