cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra pişmanlık SAMSUNG ❌

(Topic created on: 09-30-2024 12:35 AM)
528 Views
Muhammetvader
Active Level 3
Options
Galaxy S

5 yıl ios kullandım 13 pm ve ipad pro. Ocak ayında s24 ultraya geçtim geçmez olaydım zaten adam akıllı güncelleme gelmesi 9 ayı buldu gelen güncellemede full Aİ üzerine ya telefonda bluetooth kulaklıkla konuşuyorum arama kapanınca müziği dışarı veriyo toplu taşımada vs rezil oluyorum. Bir fotoğraf çekiyorum whatsapp tan birisine göndericem 1 saat wp nin galerisine düşmesini bekliyorum seçmek için aynı sorun instagram chat içinde geçerli. Video kalitesi berbat netlik çok kötü o kadar ios kullandım video fotoğraf konusunda bir kez pişman olmadım ios ta. Bekleme pil ömrü berbat ekran kapalı bırakıyorum kenarda kendi kendine pili düşüyo ios ta pil sağlığım 80 Di ona rağmen kullanmıyorken pil seviyesi sabit kalıyordu. Uygulama arası geçişleri berbat sürekli ekran hatası var butonların yeri kayıyor. Kumlanma sorunu var ekranda. Kamera odaklanması aşırı yavaş berbat bir şey amiral gemisi demeye bin şahit. Samsunga şans verdim düzelmiştir diye 9 aydır 9 doğurttu bana. Bir süre daha kullanıcsm ya 16 pm yada 17 serisini beklicem.

9 Comments
ilkerd
Active Level 5
Galaxy S
Dediklerinin tamamına katılıyorum. Ses problemi için Bluetooth kulaklığı bağlamadan önce telefondan sonuna kadar kısıyorum. sonra Bluetooth bağlıyorum. Bluetooth bağlıyken sesi açıyorum. Bu sayede sürekli kopsa bile milleti rahatsız etmiyorum. Kulakligim bang olufsen beoplay ex. Aynı durum mi kullanırken yoktu. Ayrıca samsungta yüksek çözünürlüklü ekran var ancak fullhd plus olarak varsayılan da görüntü veriyor. Eğer ayarlardan cozunurlugu yukseltirsen batarya günü çıkarmaz ve animasyonlar kötü oluyor. Yazılım veya işlemci yetmiyor.
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Dediğinize sonuna kadar kayılıyorum iphone daha iyi güncelleme konusu da ve şarjda samsung 1 günü zor çıkarıyor güç tasarufu yapmasam yıllarca iphone kunlanan biri olarak
Galaxy S
Söylediğin şeylerin bir kısmına katılmakla beraber bir kısmına gülüyorum. Madem bu kadar iosdan memnundun samsunga geçmenin anlamı yoktu. 9 aydır kullanıyorum s24 ultrayı. Pil konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Hala batarya ömrüm %100. Telefonu çok aktif kullanıyorum. Video kalitesine değinmişsin berbat diye. Neremle güleceğimi şaşırdım. Bu telefonun kamera konusunda apple'ın asla gerisinde olduğunu düşünmüyorum. Belki gece çekimi appleda bir tık daha iyi olabilir. Uygulama arası geçişler berbat, sürekli ekran hatası var diyorsun. Tam olarak neyi kastediyorsun anlamadım doğrusu. Yaşamadım böyle bir şey hiç? Kumlanma sorunu bende yok. Başka cihazlarda olduğu fakat güncelleme ile düzeltildiğini biliyoruz. Nitekim apple ve diğer android cihazlarında en büyük sorunudur kumlanma. Kamera odaklanması konusunda net bir şey söyliyemicem. Memnun olduğumu fakat lens geçişlerini beğenmediğimi belirtebilirim. Günün sonunda appla'a nazaran antutu,genchmark testlerinde **bleep** attığını görmekteyiz. Son olarak apple'a o kadar para yığmaya lüzum yok. Telefon dediğimiz şey bizi özgür kılmalı, kısıtlamamalı. Apple cihazları beğeniyorum ama telefon konusunda android cihazların inanılmaz gerisinde kaldığını artık kabul etmeliyiz. Şarj konusuna sıra gelince apple'ın bu konuda daha berbat olduğunu düşünüyorum. Samsungun inanılmaz şarj tüketimine rağmen hemde. İyi forumlar.
ilkerd
Active Level 5
Galaxy S
Arkadaşlar niye markadan çok savunmaya geçiyorsunuz. İnsanların bir problemi var yazıyorlar ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyoruz. Ben senelerce Google Nexus ve mi kullandım. Bu problemlerle karşılaşmadım. Bana göre bu kadar iyi olması gereken bir amiral gemisi telefonda çok fazla problem yaşıyoruz. Bunu da üreticiye iletmezsek nasıl iyilesme sağlanacak?
Muhammetvader
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle yani sosyal medya keşfete bir giriyorsun İtalyan boğaları gibi tüm telefonlara kafa tutuyor s24 ultra. Ama baktığında bir bluetooth bağlantı köprüsünü yapamayacak kadar kötü ben iphone da 20 metre uzaktan 0 gecikmeli bozulmasızz müzik dinler telefonla konuşurdum. **bleep** daha 10 metreyi aşmadan ses gecikiyor kalite bozuluyor cızırtılar başlıyor. Bu kadar aslan kesilen bir modelin bu kadar temel şeylerde 2010 da kalması beni güldürüyor. Ve ben iş hayatı meşgul olan bir insanım günde 200 300 tane telefon görüşmesi yaparım fotoğraf vs konusunda çokta yoğun kullanan birisiyim apple da hız konusunda 2021 model olmasına rağmen hiç bu kadar geride kalmamıştım. S24 güçlü fakat yazılımsal sorunları sıradan bir iphone la başa çıkamayacak duruma getiriyor kendisini. Bir sürü özellik var doğru andorid tarafında katılıyorum ama hepsi yarım yamalak stabil değil. Apple da daha az özellik var fakat az ve öz hepsi stabil şimşek gibi işin ya adam akıllı yap yada hiç bulaşma.
berkesait
Active Level 4
Galaxy S
S23 kullanıyorum gerçekten param olsa şu an hiç düşünmeden iphone 13e bile geçmeye razıyım
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Sen aksiyon aramışın kardeş, ios geçmişin varsa ios ta kalacaksın, ben Samsung tan memnunum, sen ya kullanmayı bilmiyorsun ya da boş muhabbet yapıyorsun gibime geldi.
Muhammetvader
Active Level 3
Galaxy S
Millete 1 ay önce gelen **bleep** güncelleme bile tr ye 1 ay sonra geliyor neyin kafasındasın koçum. 2024 te telefon kullanmayı bilmeyen mi var yorumun komik ve basic idare etmeye alıştığınız için size normal geliyor para veriyorsun kardeşim bu telefona para bunun karşılığında hizmet alıyorsun. Sen tadı kötü kalitesi yemeği kaç gün yersin paran karşılığında bana söyler misin? Senin kafa yapısına bakınca samsungun neden hala tr de sattığını daha iyi anlıyorum.
0 Likes
Muhammetvader
Active Level 3
Galaxy S
Ve kaç tane samsung kullanıcısı bixbiy kullanıyor andorid telefonda ai diye google kullandırıyor 5 tane yapay zeka asistanı var Microsoft - google-bing-gemini yani hiç biri bir aramayı bile yapamayacak vaziyette hiç kullanışlı değil bu özellikler s24 özel değil yani bunu gidip 2020 model bir android te Microsoft tema indirip butün yapay zeka özelliklerinden faydalanabilirsin. Ben appleda siri de arama yapardım mesaj yazardım müzik değişir müziğin sesini kısar istediğim müziği söyler açardım ve bunu 2 yan odadan yapardım. Samsung da daha Türkçe dil desteği bile yok. Microsoft klavye kullanıyorum saçmalığa bakarmısın google da olmasa hiç kullanamayacaksın telefonu. Apple kitlesine çok yanardım da samsung kitlesindr yananlardan oldum.
0 Likes