cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ULTRA'DA SAMSUNG KLAVYE İLE SESLE YAZMA SORUNU

(Topic created on: 08-15-2024 10:26 PM)
562 Views
Kutluhan_
Active Level 1
Options
Galaxy S
Samsung S24 Ultra aldım. Henüz bir haftalık cihaz. Önceki S24 Ultrada yine klavye sorunu vardı. Eski sorun sürekli yüzen klavyenin çıkması klasik klavyeye erişilememesiydi. Neyse, Amazon cihazı değişti. Şimdikinde ise bütün uygulamalarda ve arama/bildirim panelinde klasik Samsung Klavye sorunsuz aktif oluyor. Ama Sesle Yazmak için klavyenin sol alt köşesinde yer alan mikrofon sekmesine tıklandığında "sesle yazma" aktif olmuyor. 5-6 denemeden sonra anca 1 kez aktif hale geçiyor. Samsung Uzaktan Yardım Ekibi 2 kez ızaktan bağlanıp uğraştı neler neler yaptılar ama olmadı. Sonunda onlar da pes ettiler. S24 Ultra tam bir pişmanlık.

Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı? Kafayı yiyeceğim. 2 cihaz ikisinede de samsung klavye sorunu...
Not: Sesli giriş için google seçili olup tüm ayarlar olması gerektiği gibidir. 
6 Comments
devlettc
Active Level 6
Galaxy S
Klavye ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ederim
0 Likes
Kutluhan_
Active Level 1
Galaxy S
4 kere Samsung yardım ekibi sıfırladı. Abartısız 11 kere ben sıfırladım. Olmuyor, olmuyor.
EmirhanGen
Active Level 3
Galaxy S
Mikrosoft swift klavye. Tek kelimeyle muhteşem. Yükleyin. Sade. Basit.
Kutluhan_
Active Level 1
Galaxy S
Sesli yazma sorunsuz çalışıyor mu onda? Çalışıyorsa yükleyeyim. Bu da Samsung'un ayıbı olsun. Amiral cihazında klavyesi çalışmıyor.
0 Likes
Kutluhan_
Active Level 1
Galaxy S
Denedim. Samsung Kalavyede hatalı çalışan sesle yazma tuşu ve fonksiyonu Microsoft Klavye ile sorunsuz çalışıyor. Trajikomik bir durum. Bu durum yazılımsal bir hata olduğunu gösterir. Samsung'un amiral gemisi S24 Ultra'da Microsoft Klavye kullanacağız, bu cihazı yapanlar ve bize satanlar da pişkin pişkin seyredecek öyle mi?
0 Likes
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Kutluhan_,

Yaşadığınız durumun çözümü için aşağıdaki adımları denemenizi rica ederiz.

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Samsung Klavye > Depolama > Veriyi sil adımlarını yapmanızı öneririz. 

Eğer Google Play Store ya da Galaxy Store üzerinden herhangi bir Klavye uygulaması veya teması indirdiyseniz, bunu kaldırıp tekrar denemenizi rica ederiz.  

Durumun devam etmesi halinde;

Ayarlar > Telefon hakkında > Sıfırla > Tüm ayarları sıfırla işlemini yapabilirsiniz.

Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir. Bu işlemin ardından tekrar kontrol etmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes