cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

En güzel Samsung uygulamaları

(Topic created on: 04-29-2025 02:50 PM)
250 Views
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
Galaxy S

1) Samsung Email

Android tarafında gördüğüm en iyi e posta uygulaması olabilir. POP3 IMAP gibi geniş protokolleri desteklemesi, farklı mailleri harika gruplandırması, tam AMOLED karanlık mod ile Gmail'in fersah fersah önünde. Eksisi sadece Samsung cihazlara yüklenebiliyor. Bence çok underrated bir uygulama. Yükleyin deneyin kullanın kullandırtın derim.

2)Samsung klavye
Ergonomi ve özelleştirme konusunda harika. Son güncellemelerde dikte özelliği Gboard dan daha iyi çalışıyor. Eksisi otomatik tahmini çok kötü. Bazen yanlış öğrendiği kelimeyi siz kelimeyi doğru yazmanıza rağmen bozabiliyor.

3)Samsung mesajlar
Kişiler ve mesajlar sekmelerinin birbiriyle entegrasyonu, az pop up ve tam AMOLED karanlık temasıyla harika. Eksileri ise spam koruması kötü ve RCS Google'a göre daha kötü.

4)Samsung İnternet
Android tarafında çok fonksiyonel bir tarayıcı. S serisinde yapay zeka özellikleri, eklenti desteği, hızı, bütün siteleri karanlık mod yapması gibi harika özellikler var. Tek sorunu PC tarafında kullanılamıyor.

5)Samsung notlar
Tabletler için ücretsiz en iyi not alma uygulaması. Son güncellemelerle birçok özellik eklendi. S serisinde yapay zekalı özetleme, çeviri ve düzenleme seçenekleri var. Eksisi genel olarak yok birçok kullanıcının birçok ihtiyacını karşılayacaktır.

6)Samsung reminder
Hatırlatıcı programı. Detaylı anlatmama gerek yok işini iyi yapıyor.

7)Samsung Pass
Şifre yönetici uygulaması. Telefonun fiziksel olarak en güvenli çipi olan Knox'ta bütün şifreleriniz saklanıyor. Eksisi ise root attıktan sonra bir daha kullanmanın herhangi bir yolu olmaması.

8)Güvenli klasör
Telefonunuzda güvenli ikinci bir alan oluşturuyor. Yine Knox teknolojisi kullanılıyor. Eksisini göremedim.

9)Samsung music
Ücretsiz ve reklamsız güzel bir müzik oynatıcı. Galaxy Store dan indirebilirsiniz.

10)Good lock
Bu uygulamayı anlatmama gerek yok telefonunuza yapabileceğiniz her şeyi yaptırabiliyor indirin bakın kullanın.

Bunun ikincisini de yapabilirim.
4 Comments
Atakan63
Active Level 8
Galaxy S
Hepsi süper keşke pc ile uyumlu olasalarda samsung internet gibi olanlar da mis gibi kullansak
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Ben de aynen o şekilde düşünüyorum.
XASQUEL
Expert Level 4
Galaxy S
Geçen google yerine samsung uygulamalarına geçiş yapmıştım isabet olmuş benim de çok hoşuma gitti
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Samsung internet ham ram hem hafiza açısından tam bir canavar ya
0 Likes