- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-02-2021
04:22 PM
(Last edited
09-02-2021
04:27 PM
by
Bakırçay
) in
- Arkadaşmar galaxy note 9 cihazimin ön kamerası yaptıgım son güncelemelerden sonra yapay zekayi neden desteklemiyor. Önceden ayarlardan görsel zeka ve qr kod ayarlarini degiştirebiliyordum ancak şimdi görseldeki gibi ayarlara dokunamiyorum. Yapaz zekanin calisip calismadigindan bile emin değilim. Sorun ne olabilir sizce?
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2021 05:55 PM (Last edited 09-02-2021 05:59 PM ) in
Galaxy NoteHiçbir samsung cep telefonunda Ön kamerada görsel zeka desteği yoktur
Qr kod için ise arka kamerayı açıp denersen açık olucaktır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2021 06:20 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2021 06:34 PM in
Galaxy NotePeki dostum reklamlarda ön kamera yapay zeka destegi var diye neden kandirdilar. Eminmisin bu dediğinden?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2021 07:53 PM (Last edited 09-02-2021 07:54 PM ) in
Galaxy NoteÖn kamerada yapay zeka reklamı gösterilmemiştir
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-03-2021 12:22 AM in
Galaxy NoteGörsel zeka diye her seferinde övgüyle bahsediyorlar ama reklama gelince. Tanitimlarini atayim isterseniz? Teknoloji sayfalarinda incelemeleride cabası. Sadece arka kameraya yapay zeka koyacaksa ne anladik o işten ? Çinli firmalarin 3 yıl önceki uyduruk cihazlari bile ön kameraya yapay zeka destegini fazlasiyla sunarken ben bu cihaza bedel ödeyen bir kullanici olarak arka kamerada yapay zeka varmış bunada şükürmü diyeceğim? Nerde kaldı tüketici hakki ?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-03-2021 01:33 AM (Last edited 09-03-2021 01:34 AM ) in
Galaxy NoteDiğer markalarda mevcuttur
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2021 06:23 PM in
Galaxy NoteKonu ile ilgili olarak hata raporu gönderin cihazın
Incelene bilinmesi için
Uygulamalar ekranına gelin Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayın girin en altta sağ köşede yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde hata raporu hata raporları gibisinden yazan yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın gelen sayfa içerisine de bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kaydı verileri gönder yazan yazı seçeneğini açık kaldı tutun sorununuzun sıkılığını seçin ve hata raporunu göndere
Arka planda kayıt oluşturulurken Samsung members uygulamasını kapatmayın rapor tamamen gönderilene kadar birkaç dakika bekleyin rapor tamamen gönderildiği zaman size şu bildirim gelecektir hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz Bu bildirim geldiği zaman rapor tamamen gönderildi demektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra mümkün olan en kısa zaman içerisinde sizlere bir geri dönüş sağlayacaklardır yim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2021 06:36 PM in
Galaxy NoteCok teşekkür ederim. Son çare bu yöntemi deniyeceğim artık. Umarimki o bahsettigin seçenekler arasında benim problemim ile ilgili bir soru başlığı vardır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2021 06:39 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-03-2021 12:23 AM in
Galaxy NoteTekrardan tşkler dediginiz gibi diğeri işaretlerim bana uygun soru başligi olmadigi icin..