Resolved! Solved

Original topic:

Note 9 Ön kamera problemi

(Topic created on: 09-02-2021 04:22 PM)
1281 Views
Khanserious
Active Level 1
Options
Galaxy Note
  • Arkadaşmar galaxy note 9 cihazimin ön kamerası yaptıgım son güncelemelerden sonra yapay zekayi neden desteklemiyor. Önceden ayarlardan görsel zeka ve qr kod ayarlarini degiştirebiliyordum ancak şimdi görseldeki gibi ayarlara dokunamiyorum. Yapaz zekanin calisip calismadigindan bile emin değilim. Sorun ne olabilir sizce?

Screenshot_20210902-162042_Camera.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy Note
kardeşim görsel zeka ayarlarını arka kameraya geçince aktif oluyor ön kamera da ayarlar a girince o üstteki ayarlar değiştirilmiyor maalesef

View solution in context

0 Likes
20 Comments
verdaisilll
Active Level 8
Galaxy Note
Nasıo yaptın bunu ya? Hiçbir şey desteklemiyor mübarek telefon.
Solution
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy Note
kardeşim görsel zeka ayarlarını arka kameraya geçince aktif oluyor ön kamera da ayarlar a girince o üstteki ayarlar değiştirilmiyor maalesef
0 Likes
Khanserious
Active Level 1
Galaxy Note

Cihazi ilk aldigimda aktif oluyordu diye hatirliyorum ancak son android guncellemesinden sonra böyle oldu. Arka kamerada aktif oluyor sikinti yok ama ön kamerada dirrk gidiyor. Benmi yanlis hatirliyorum acaba diye dusundum biandan. Ön kameraya ayar veriyorduk eminim. Hem oyle bise olmasa ön kamera ayarlarina neden bu secenekleri koysunlar ki?

0 Likes
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy Note
kardeşim ben sadece arka kamerada yapay zeka var diye biliyorum kardeşim belki ön kamera da arka kamerada ayarlara girince aynı kısma yönlendirdiği için ön kamera aktif gözükmüyor olabilir saygılarımla
0 Likes
Khanserious
Active Level 1
Galaxy Note

Ben iyi hatirliyorum öndeykende ayarlama vardı arka icinde ayri vardi. Dedigin gibi belki ikisini tek bi tarafa almiş olabilirler diyecem ama peki neden ön kamera ayarlarinda halen orda secenekler duruyor. Ve en önemlisi doga portre manzare gibi öz cekimlerde kesinlikle görsel zekaya dair hic bir ibare yok mlsf. Resimler düz cekim oluyor direk

0 Likes
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy Note
bende not9 kullanıyorum ama hiç raslamadım kardeşim senin için kamera incelemesine baktım ilk çıktığı zaman ki video ya YouTube dan ön kamera da görsel zeka yok maalesef ki saygılarımla
0 Likes
Khanserious
Active Level 1
Galaxy Note

Cihazdaki kamera verilerinide sildim hatta cihaza formatta attım düzelmedi mlsf. O yüzden sizlere soruyorum. Telefoncu servisede gösterdigimde kameramda herhangi bir ariza olmadigini sorunun yazilimsal olabilecegini belirtti ancak neyaptiysam sorunun kaynagini bulamadim mlsf. Yardimci olun ltfn

0 Likes
verdaisilll
Active Level 8
Galaxy Note
Verilerisilin
Khanserious
Active Level 1
Galaxy Note

Fayda etmedi