Original topic:

kamera problemi

(Topic created on: 10-20-2020 01:23 AM)
410 Views
cansuyu
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhaba. Note 10 plus aldım bir haftadır kullanıyorum. Kamera gayet iyi çekiyor ancak sosyal medyada paylaşınca bozuk bir görüntü çıkıyor ortaya.  Nedenini bilen varmi.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba AquaNova,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihaz kamerası ile elde ettiğiniz görsellerde bir sorun yoksa, uygulama üzerinden yüklenen görsellerin kalitesi ile ilgili olarak, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Sorunun devamı halinde, aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy Note
sosyal medyada özelikle whatsapp da kalite çok fazla dusuyor bunun nedeni internet ve alan tasarrufu maalesef bunu degsitiremiyoruz
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba AquaNova,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihaz kamerası ile elde ettiğiniz görsellerde bir sorun yoksa, uygulama üzerinden yüklenen görsellerin kalitesi ile ilgili olarak, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Sorunun devamı halinde, aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes