Resolved! Solved

Original topic:

Note 9 Ön kamera problemi

(Topic created on: 09-02-2021 05:55 PM)
356 Views
Khanserious
Active Level 1
Options
Galaxy Note
  • Arkadaşmar galaxy note 9 cihazimin ön kamerası yaptıgım son güncelemelerden sonra yapay zekayi neden desteklemiyor. Önceden ayarlardan görsel zeka ve qr kod ayarlarini degiştirebiliyordum ancak şimdi görseldeki gibi ayarlara dokunamiyorum. Yapaz zekanin calisip calismadigindan bile emin değilim. Sorun ne olabilir sizce?

Screenshot_20210902-162042_Camera.jpg

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba kardeşim,

Hiçbir samsung cep telefonunda Ön kamerada görsel zeka desteği yoktur

Qr kod için ise arka kamerayı açıp denersen açık olucaktır
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy Note
👍
Khanserious
Active Level 1
Galaxy Note

Peki dostum reklamlarda ön kamera yapay zeka destegi var diye neden kandirdilar. Eminmisin bu dediğinden?

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Ön kamerada yapay zeka desteği yoktur hiçbir samsung telefonda eminim

Ön kamerada yapay zeka reklamı gösterilmemiştir
0 Likes
Khanserious
Active Level 1
Galaxy Note

Görsel zeka diye her seferinde övgüyle bahsediyorlar ama reklama gelince. Tanitimlarini atayim isterseniz? Teknoloji sayfalarinda incelemeleride cabası. Sadece arka kameraya yapay zeka koyacaksa ne anladik o işten ? Çinli firmalarin 3 yıl önceki uyduruk cihazlari bile ön kameraya yapay zeka destegini fazlasiyla sunarken ben bu cihaza bedel ödeyen bir kullanici olarak arka kamerada yapay zeka varmış bunada şükürmü diyeceğim? Nerde kaldı tüketici hakki ?

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Ama tanıtımda yoktur ön kamerada yapay zeka ,çünkü samsung hiçbir cihazında yok ön kamerada yapay zeka desteği yok

Diğer markalarda mevcuttur
0 Likes
01a65
Expert Level 3
Galaxy Note
Merhaba ben ahmet
Konu ile ilgili olarak hata raporu gönderin cihazın
Incelene bilinmesi için
Uygulamalar ekranına gelin Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayın girin en altta sağ köşede yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde hata raporu hata raporları gibisinden yazan yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın gelen sayfa içerisine de bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kaydı verileri gönder yazan yazı seçeneğini açık kaldı tutun sorununuzun sıkılığını seçin ve hata raporunu göndere
Arka planda kayıt oluşturulurken Samsung members uygulamasını kapatmayın rapor tamamen gönderilene kadar birkaç dakika bekleyin rapor tamamen gönderildiği zaman size şu bildirim gelecektir hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz Bu bildirim geldiği zaman rapor tamamen gönderildi demektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra mümkün olan en kısa zaman içerisinde sizlere bir geri dönüş sağlayacaklardır yim
0 Likes
Khanserious
Active Level 1
Galaxy Note

Cok teşekkür ederim. Son çare bu yöntemi deniyeceğim artık. Umarimki o bahsettigin seçenekler arasında benim problemim ile ilgili bir soru başlığı vardır

0 Likes
01a65
Expert Level 3
Galaxy Note
Eğer kendi sorununuz ile ilgili bir sorun başlığı seçeneği Bulamazsanız Diğer hata seçeneğini seçiniz �yi günler inşallah işe yarar
0 Likes
Khanserious
Active Level 1
Galaxy Note

Tekrardan tşkler dediginiz gibi diğeri işaretlerim bana uygun soru başligi olmadigi icin..

0 Likes