- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-09-2021
11:19 AM
(Last edited
03-09-2021
11:24 AM
by
user00000111111
Merhaba Galaxy Note 10 Lite kullanıcısıyım. Defalarca denememe rağmen şebeke üzerinden görüntülü arama yapamıyorum/alamıyorum sebebi nedir acaba yardım edermisiniz. İnternet tabanlı görüşmeler hariç!
Solved! Go to Solution.
- « Previous
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2021 01:03 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2021 12:48 PM (Last edited 03-09-2021 01:47 PM ) in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2021 01:12 PM in
Galaxy NoteAndroid 11 den Android 7,9 ve 10 şimdi denedim hepsi görüntülü görüşme yapıyorum sıkıntı yok.
Android 11de volte aktif hale getirin ekran üstte simgesi gözüksün arama yapar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2021 01:33 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2021 04:32 PM in
Galaxy NoteMerhaba HAYATAFRAZSIZAD
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızdan; Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar >Şebeke Modu içerisine giriş yaparak 3G/2G (WCDMA/GSM ) otomatik mod olarak seçmeniz gerekmektedir. Android 11 sürümüne sahip cihazlarımızda görüntülü görüşme yapılabilmesi için VoLTE seçeneğinin etkin olması gerekir. VoLTE seçeneğini operatör üzerinden aktif edebilirsiniz.
• Telefon > Sağ üst köşedeki üç nokta > Görüntülü arama seçeneği > Her zaman sor ve varsayılan Telefon uygulaması seçerek kontrol edebilirsiniz.
• Bulunulan bölge yeterli sinyal alınamayan bir bölge olabilir. Farklı ve daha iyi sinyal alınan bir bölgede deneme sağlamanız gerekmektedir.
• Farklı bölgede süren bir durumda, farklı bir kişiye görüntülü arama denenmelidir. Görüntülü arama yapılacak olan karşıdaki kişi uygun bölgede olmadığı koşulda da görüntülü arama sağlanamamaktadır.
Teşekkürler.
MOD
- « Previous
- Next »