cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 11 sonrası hat üzerinden Görüntülü arama sorunu

(Topic created on: 01-07-2021 12:09 AM)
15456 Views
Hayri555
Active Level 1
Options
Galaxy Note

merhaba samsung note 20 ultra kullanıyorum, son güncelleme android 11 sonrası hat üzerinden görüntülü görüşme desteklenememektedir mesajı geldi ve 

görüntülü görüşme yapmıyor, 

Pembe Moderatör 
VoLTE açılınca dğzelir dedi ama
android 11 de otımatik açık oluyor 
ve 4.5 G açma dışında bir secenek yok,

bu sorunla karşılaşan ya da çözen var mı
8 Comments
___GHOST___
Active Level 6
Galaxy Note
Hangi operatörü kullanıyorsunuz acaba
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 3
Galaxy Note
4.5g ile şebeke üzerinden görüntülü arama türkiyede yoktur

şebeke araması 2g ve 3g üzerinden yapilabilmektedir.

sadece 3g modu ile görüntülü aramayi destekler şebeke
yeni cihazlarda sebeke seçimi seçeneği kullanıcıdan gizlendi

4.5g internet araması üzerinden görüntülü arama yapabilirsiniz.volte özelliği aktif olacak
0 Likes
Hayri555
Active Level 1
Galaxy Note
Türk telekom kullanıyorum, güncellemeden önce konuştum, sonra konusamadım arama menüsü değişmiş, tüm izinleri açtım ama desteklenmiyor uyarısı geldi. ne telefonla ne hatla ne operatörle alakası yok, güncelleme sorunu, yeni güncelleme ile düzelir ya da başka bir yöntemle
XdaDevelopers
Expert Level 3
Galaxy Note
note 20 ultra model kullanan bir arkadaş yazacaktır.yeni güncelleme ile arayüz nedeniyle ayarlar taşınmış olabilir bekleyin bilen birisi yazar
0 Likes
Hayri555
Active Level 1
Galaxy Note
bu arada internetten ve Google duo, WhatsApp vs uygulamalardan konuşuluyor, çocugun kullandıgı telefonda bunlar kurulmuyor ve 12 600 tl lik telefonla konuşamıyorum o ağrıma gidiyor.
Karaprens61
Active Level 10
Galaxy Note
kardesim soyuyor ama arama yapmıyor.. anlamadim.. daha once s 10 da vardi 4.5 g konusurdum hep **bleep** vardi sonra 11 ile yine soruyor ama google duo yada bu numaraya görüntülu arama yapilamaz diyor. anlamadim

Screenshot_20210107-011634_Call settings.jpg

0 Likes
GundeS10
Active Level 5
Galaxy Note
Uğraştım uğraştım en sonunda çözdüm olayı oldu nihayet😉
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy Note
Merhaba bende türk telekom kullaniyorum Volteyi aktif etme menüsü yok. Volte özelligini aktif edebilmek icin Türk telekom müsteri hizmetleri ile görusebilirsin. Eger hala ayni durumu yasarsan uzaktan erisim ile destek alarak kontrol ettirebilirsin.
0 Likes