cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ŞEBEKE ÜZERİNDEN GÖRÜNTÜLÜ ARAMA YAPAMIYORUM

(Topic created on: 03-09-2021 11:19 AM)
25657 Views
HAYATAFRAZSIZADAM
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhaba Galaxy Note 10 Lite kullanıcısıyım. Defalarca denememe rağmen şebeke üzerinden görüntülü arama yapamıyorum/alamıyorum sebebi nedir acaba yardım edermisiniz. İnternet tabanlı görüşmeler hariç!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba HAYATAFRAZSIZADAM,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızdan; Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar >Şebeke Modu içerisine giriş yaparak 3G/2G (WCDMA/GSM ) otomatik mod olarak seçmeniz gerekmektedir. Android 11 sürümüne sahip cihazlarımızda görüntülü görüşme yapılabilmesi için VoLTE seçeneğinin etkin olması gerekir. VoLTE seçeneğini operatör üzerinden aktif edebilirsiniz.

• Telefon > Sağ üst köşedeki üç nokta > Görüntülü arama seçeneği > Her zaman sor ve varsayılan Telefon uygulaması seçerek kontrol edebilirsiniz.

• Bulunulan bölge yeterli sinyal alınamayan bir bölge olabilir. Farklı ve daha iyi sinyal alınan bir bölgede deneme sağlamanız gerekmektedir.

• Farklı bölgede süren bir durumda, farklı bir kişiye görüntülü arama denenmelidir. Görüntülü arama yapılacak olan karşıdaki kişi uygun bölgede olmadığı koşulda da görüntülü arama sağlanamamaktadır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
24 Comments
GRKN17
Expert Level 2
Galaxy Note
Android 11 ile bu özellik kaldırıldı Google Android 11 ile bu özelliği Google duo üzerinden yapılacak demişti birde o uygulamayı deneyin
YSG-1986
Active Level 7
Galaxy Note
Bende var bilip bilmeden kaldırıldı yorumu yapmayın
GRKN17
Expert Level 2
Galaxy Note
Yok diyenler daha önce vardı şuan yok deyip Android 11 kullanıyor ise bu kişiler cavabın ne olur
YSG-1986
Active Level 7
Galaxy Note
Buyur kanıt telefon simgesinin yanında

Screenshot_20210309-114504_Phone_535.jpg

Galaxy Note
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat yaklaşık 1 ay önce geçyim Android 11 e,telefonu alalı 8 ay kadar oldu aldığımdan beri hiç kullanamadım 🤔
GRKN17
Expert Level 2
Galaxy Note
Android 10 da bu özellik hala aktif ama Android 11 de bitti artık başka uygulamalar üzerinden yapılacak bu özellik
YSG-1986
Active Level 7
Galaxy Note
Benim m30s android 11 var bende
GRKN17
Expert Level 2
Galaxy Note
Hangi uygulama üzerinden yapıyorsun arama uygulama üzerinden mi şebeke görüntülü aramayı
YSG-1986
Active Level 7
Galaxy Note
Varsayılan telefon arama seçili evdekilerin telefonu benimle aynı olmadığı için deneyemiyorum fakat ilk arama yaparken görüntü açılıyor karşıda olmadığı için cevap verince normal görüşmeye düşüyor