cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung M51 şarj olmuyor (yeni telefon)

(Topic created on: 02-19-2021 08:26 PM)
5781 Views
chanol
Beginner Level 4
Options
Galaxy M

Merhaba, Mağduriyetim artarak devam ediyor.

1-Şarj olmama ana sorunu nedeniyle Samsung müşteri hizmetlerinin yönlendirmesi sonucu (BDH yetkilisi servis- İstanbul Maltepe) yolladım. (Ben kargoyu özenerek, orijinal kutu ve aksesuarlarıyla, balonlu poşete sararak, ekstra karton kutuyla, mükemmel korunaklı şekilde yolladım)

2- BDH Servis 16.02.2021 benimle iletişime geçerek cihazınızın kasası milimlik yamuk, dolayısı garanti kapsamı dışında işlem görecek, tamiri için (kasayı(1400 TL), LCD paneli(580 TL ve şarj soketini (45 TL)  + işcillik masrafı değiştireceğiz) toplam da 2.138 TL Tamir ücreti çıkacağını belirtti.

Bende cihazımda böyle bir yamukluk olduğunu bilmediğimi fotoğraf yollamalarını istedim. (fotoğraf aşağıda)

3-Gelen fotoğrafta tüketici tarafından zor **bleep** edilen bu durumun, kimin tarafından nasıl oluştuğunu ve alırken üretimde bile olabileceğini veya cihazın kasası **bleep** olduğu böyle bir durum zamanla kendiliğinden oluşabileceğini... (cihazımda en küçük kılcal bir çizik bile olmadığı, kozmetiğinin MÜKEMMEL sıfır olduğunu belirttim. Bdh telefonda bunu bana teğit etti.(ama milimlik yamukluk var dediler.)

Ben iyi niyet göstererek benim farketmediğim milimlik yamukluğun sorun olmadığı telefonun şarj cihazını görmeme sorununu çözüp yollamanız benim için yeterli olduğunu BDH telefonla ilettim.

Ayrıca Tamiri için ücret ödemek istemediğimi, garanti dışına alınması durumunda Tüketici Hakem Heyetine başvuracağımı belirterek  cihazımı geri yollamalarını istedim.

4-Bdh servisinden geri gelen telefonum 18.02.2021 tarihinde bana ulaştı,  kargoyu açınca telefonu sadece kargo poşetinin içine attıklarını, herhangi bir koruyucu balonlu poşet, kutu v.b olmadan, korunaksız şekilde yollamışlar.

İçindeki aksesuarlarda doğru yerleştirilmemişti,

En önemlisi cihazın arka kamerasının yanında göçük oluşturmuşlar. Elinizle rahatlık **bleep** ediliyor, renk beyaz olduğu için uygun ışık açısında gözle de görünebiliyor.

Servis raporunda cihazın fiziksel durumu temiz olarak belirtmişler.

Cihazımı anlamsız bir gerekçeyle tamir etmedikleri gibi bir fiziksel hasar vererek yollamışlar.

Samsung gibi global büyük firmanın ürününün arkasında durmaması, müşterisini mağduriyetine zemin hazırlaması beni üzmüştür.

Cihazımın sıfırı ile değiştirilmesini talep ediyorum.

BDH in serviste çekiş olduğu görüntüBDH in serviste çekiş olduğu görüntü

.

tamir  masrafı tutarlarıtamir masrafı tutarları

.

servis raporu, cihazın fiziksel temiz olduğu yazmışlar çok şükürservis raporu, cihazın fiziksel temiz olduğu yazmışlar çok şükür

.

servisten fiziksel hasar gelen son durum.servisten fiziksel hasar gelen son durum.

Resolved!
12 Comments
Ahmet03
Beginner Level 2
Galaxy M

Merhaba arkadaşım ,

Öncelikle geçmiş olsun. Bende Samsung M31 kullanıcısıyım. Telefonumda Ekran geçiş sorunu vardı. 3 kere seninde belirtmiş olduğun BDH – Bilişim Destek Hizmetleri San. Tic. A.Ş. Maltepe/İSTANBUL adresine gönderdim. Hiç birinde telefonla ilgili format dışında işlem yapmadıkları gibi o kadar ciddiyetsiz firmaki Havalı ambalajlar ile sarıp sarmalıdığım telefonu Telefonun orjinal kutusunu dahi yırtarak belki inanmayacaksın Ekran Koruyucu ile işleri olmadığı halde ekran koruyucuyu dahi sökerek sadece ve sadece kargo poşetini koyup gönderiyor. Koskoca Samsung firmasının bu kadar ciddiyetsiz bir firma ile çalışması düşündürücü. Tekrar geçmiş olsun sana.

0 Likes
merveerd
Beginner Level 4
Galaxy M

Vala yeni aldığım samsung m51 telefonum bi anda şarj olmamaya başladı, açıkçası servise göndermekten korkuyorum.

0 Likes
hıdır akgün
Beginner Level 2
Galaxy M
Samsung m51 telefonum birden şarj olmamaya başladı
0 Likes