Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Bana yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler 😊😊 View Post
Merhaba arkadaşlar amazondan sipariş edeceğim hiç amazondan sipariş vermedim kargo kaç gün geliyor? View Post
A34 cihazına one ui 7 ne zaman gelir? View Post
nowbar a serisine onaylandı mi yoksa s serisi mi sadece? View Post
Arkadaşlar AOD yi sürekli açık kullanan var mı? Kullananlar artı ve eksiklerini yazabilir mi . View Post
Google güncellemelerini nereden kontrol edebilirim View Post
Arkadaşlar saat seçerken kararsız kaldım sizce hangi saat daha güzel? Not: spor giyinmeyi severim fakat kıyafet tercihim genelde krem tonlarda... View Post
Neden a15 telefonda yapay zeka özellikleri yok yada daire içine alıp arama falan View Post
Ana ekrandaki duvar kağıdını blur yapmanın bı yolu yokmu simgelerin ve yazıların daha net görünmesi için ios benzeri veya diğer işletim sistemlerinde... View Post
Video kaydı alırken sürekli Frame atlıyor gibi oluyor sabit FPS vermiyor nasıl duzeltebilirim View Post
User | Likes Count |
---|---|
559 | |
347 | |
312 | |
220 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |
12 | |
10 | |