cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A14,A24,A34 5G ve A54 5G 6 yıl büyük güncelleme talebi

(Topic created on: 10-15-2024 06:37 PM)
853 Views
OzanGalaxyA34-5G
Expert Level 1
Options
Galaxy A

'Sayın Samsung yetkilileri,

Bildiğiniz gibi, son dönemde Galaxy A16 5G ile başlattığınız 6 yıl büyük güncelleme politikası, kullanıcılar arasında büyük memnuniyetle karşılandı. Bu karar, hem cihazların daha uzun süre kullanılabilmesini sağladı hem de güvenlik açısından önemli bir adım oldu.
Ancak, bu politikanın yalnızca Galaxy A16 5G ile sınırlı kalması, diğer Galaxy A serisi kullanıcılarını üzdü. Özellikle 2023 ve sonrasında piyasaya sürülecek olan Galaxy A serisi cihazların da aynı güncelleme desteğine kavuşması, kullanıcı memnuniyeti açısından büyük önem taşımaktadır.
Bu nedenle, sizden tüm Galaxy A serisi cihazlarına, tıpkı Galaxy A16 5G'de olduğu gibi 6 yıl boyunca büyük güncelleme verilmesi konusunda bir adım atmanızı rica ediyoruz. Bu sayede, kullanıcılar cihazlarını daha uzun süre güvenle kullanabilecek ve Samsung'a olan güvenleri artacaktır.
Bu talebimiz, yalnızca kullanıcıların değil, aynı zamanda teknoloji sektörünün genelinde de olumlu bir etki yaratacaktır. Daha uzun süre desteklenen cihazlar, e-atık oluşumunu azaltarak çevreye de katkı sağlayacaktır.
Saygılarımızla

20 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy A
Asıl tab s9 fe plusa el atılması lazım s serisi olduk üvey evlat muamelesi gördük 😂

View solution in context

Solution
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Bencede bu düşünceniz yanlış

View solution in context

Solution
alper05
Active Level 4
Galaxy A
İnşallah 👏

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Bu konu ile ilgili ben Ocak ay'ı gibi bir düzeltme yapacaklarını düşünüyorum. Samsung kullanıcılarını önemser. Sonuçta a16 6 yıl güncelleme alacakken s23'ün bu destekten faydalanmaması çok saçma umarım bu yeni 6 yıl güncelleme destek programınını düzeltecektirler.

View solution in context

Solution
Galaxy A
Sana Katılıyorum kardeşim samsung böyle bir hamle yaparsa gündeme oturur vallaha

View solution in context

Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Bence onlardan once s23 ailesine verilmeli

View solution in context

Solution
Galaxy A
S23fe s23 s23 plus ve s23 ul alması gerek böyle birşey olursa

View solution in context

Solution
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
A14'ü bilemem ama en az A24 üstüne 6 yıl şart A16'nın 6 yıl aldığı bir durumda.

View solution in context

Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba OzanGalaxyA34-5G,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz taleple ilgili incelemeler sağlanacak gerekli olduğu takdirde aksiyon alınacak.

MOD

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A14 niye almasın

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teşekkürler Pembe Mod 😊🙏

View solution in context

Solution
Galaxy A
A35 altına gelmesin 6 sene kapsam A14,A24,15,A25 kaldirmayabilir

View solution in context

Solution
Galaxy A
S23fe almasın düz seri alsın ama😂

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Solution
Galaxy A
😂😂 ne güzel kardeşim benim

View solution in context

Solution
Galaxy A
Asıl A serisi almasın

View solution in context

Solution
Galaxy A
Ustam işler güçler nasıl paraya para demiyormussun 😂

View solution in context

Solution
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
A14 6 yıl alırsa tam Android 19'da bitecek ve o donanımda bir cihaz One UI 7 ya da 8'den yukarısında net bir şekilde zorlanacak durumda. En az A24 veya A25 minimalinde bir cihaz 6 sürümü taşıyabilir.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
4 GB ramli çoğu Samsung cihaz neler neler alıyor ama zaten 6 tane almasın evet ama en azından android 16 alabilir

View solution in context

Solution
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Mesele sadece ram olsa ne mutlu Exynos 850 zaten günümüz standartlarının artık çok altında. Olay sadece ram olsa her cihaz her şeyi alır ki 4 ram de zaten fazla uzun ömürlü değil.

View solution in context

30 Comments
Solution
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy A
Asıl tab s9 fe plusa el atılması lazım s serisi olduk üvey evlat muamelesi gördük 😂
Galaxy A
Zaten tüm modeller dedim kanka S20 FE alamazki eskidi o
Galaxy A
E atığı önlemek için uzun süre güncelleme alması iyi olur yeni nesil zaten alacak uzun süre benim amacım 2023 ve 2022 modellerde alsın 🙏
Galaxy A
S20 FE alacak güçte ama harcandı samsung tarafından özellikle snapdragon modeli
Solution
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Bencede bu düşünceniz yanlış
Solution
alper05
Active Level 4
Galaxy A
İnşallah 👏
Galaxy A
İnşallah 🤲
0 Likes
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Bu konu ile ilgili ben Ocak ay'ı gibi bir düzeltme yapacaklarını düşünüyorum. Samsung kullanıcılarını önemser. Sonuçta a16 6 yıl güncelleme alacakken s23'ün bu destekten faydalanmaması çok saçma umarım bu yeni 6 yıl güncelleme destek programınını düzeltecektirler.
Solution
Galaxy A
Sana Katılıyorum kardeşim samsung böyle bir hamle yaparsa gündeme oturur vallaha