cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kesintisiz Güncelleme Desteği Nedir? 📱👇

(Topic created on: 11-03-2024 11:04 AM)
346 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Telefonların yeniden başlatılmasına gerek duymayan kesintisiz güncelleme desteği nedir ?

image
Güncelleme 

Google’ın ilk olarak 2016 yılında duyurduğu kesintisiz güncelleme desteğinin ne olduğuna geleceğiz, ancak bu özelliğe sahip ilk Samsung telefonun Galaxy A55 olduğunu da yeri gelmişken hatırlatalım.

Kesintisiz Güncelleme Nedir?

Sorunsuz ya da kesintisiz güncelleme özelliği ilk kez 2016’da tanıtıldı. Bu özellik, güncelleme tamamlandıktan sonra cihazınızı yeniden başlatmanız gereken geleneksel güncelleme yönteminden farklı çalışıyor. Sorunsuz güncelleme, cihazın yazılımı arka planda indirip yüklemesine olanak tanıyor ve bu ikinci bir sistem bölümünün yardımıyla mümkün kılınıyor. Bazı nedenlerden dolayı Samsung güncelleme yüklemede geleneksel yöntemlerden vazgeçmedi. Galaxy A55 ile ilk adım atıldı.

Galaxy A55’teki sorunsuz güncelleme özelliği birçok avantaj sağlıyor. Öncelikle kurulum sırasında herhangi bir hata olması durumunda geri dönme seçeneği mevcut. Bu durum yedekleme bölümü için daha iyi güvenlik sağlıyor. Tabii bu süreçte, telefon artık iki farklı bölümü yönettiği için daha fazla dahili depolama alanı gerektiriyor, ancak mevcut akıllı telefonlarda depolama artık bir sorun olmaktan çıkmış durumda.

Kaynak: Tekno Burada 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
SerkanA55-GS
Active Level 9
Galaxy A
Teşekkürler bende bunu merak ediyordum evet a 55 de var bu 😊🙏

View solution in context

7 Comments
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Böyle şeyleri S serisine neden koymuyorlar? S24 de vermediler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aykut ileride çıkacak cihazlar da olacakmış sanirim
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
İnşallah
LostDev
Active Level 4
Galaxy A
Özellikle a55 i seçmişler şansıma
Solution
SerkanA55-GS
Active Level 9
Galaxy A
Teşekkürler bende bunu merak ediyordum evet a 55 de var bu 😊🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yanlış bir bilgi vermek istemem artık kimseye doğru olduğuna sevindim kardeşim 😊🙏 çünkü olmasaydı silerdim konuyu
SerkanA55-GS
Active Level 9
Galaxy A
🙏