cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 batarya değişimi bilgi

(Topic created on: 3 weeks ago)
231 Views
raivernn
Active Level 5
Options
Galaxy A

A34 telefonumun bataryası çok kötü sonuçlar veriyor max 4 saat ekran suresi alıyorum batarya değişimi düşünüyorum ama müşteri hizmetleriyle konuştuğumda telefonun kutusundan çıkan herseyi ve sarj aletinide getirmem gerektiği söylendi sorun şu kullandığım sarj aleti samsunga ait degil servise gittiğimde sorun çıkarırlarmı değişim yapamayız gibisinden ilk defa servise gideceğim bilgili olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum iyi akşamlar dilerim herkese

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Zaten Samsung cihazların kutu içerisinden orijinal adaptör çıkmadığı için herhangi bir problem olmaz adaptörü de oraya götürmene gerek yok

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bildiğim kadarıyla hayır herhangi bir ücret istenmiyor Çünkü garanti kapsamında değişiyor ki Bu modelde bildiğim kadarıyla da kronik batarya sağlığı problemi var pil sağlığı çok hızlı bir şekilde düşüyor servis de bunu garanti kapsamında değiştiriyor

View solution in context

25 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Zaten Samsung cihazların kutu içerisinden orijinal adaptör çıkmadığı için herhangi bir problem olmaz adaptörü de oraya götürmene gerek yok
raivernn
Active Level 5
Galaxy A
Öyleyse tamamdır teşekkür ederim bu arada garanti halindeyken batarya değişiminde ücret talep ediliyormu
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bildiğim kadarıyla hayır herhangi bir ücret istenmiyor Çünkü garanti kapsamında değişiyor ki Bu modelde bildiğim kadarıyla da kronik batarya sağlığı problemi var pil sağlığı çok hızlı bir şekilde düşüyor servis de bunu garanti kapsamında değiştiriyor
raivernn
Active Level 5
Galaxy A
6 ayda %90 pil sağlığı olmuştu bu cihazda o kroniklerden biride bu cihaz yani aklim almıyor daha 1 senesi olmadan servise gidiyorum inanılmaz cidden
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yani dediğim gibi Benim bildiğim kadarıyla da Bu modelde kronik pil sağlığı problemi olduğu için bu şekilde hızlı düşüşler oluyor sorun yaşamayan da var ama sorun yaşayan daha çok kişi var öyle söyleyeyim mesela ben de a 14 modeli var benim cihazım da şu an bir yıllık pil sağlığım %99
raivernn
Active Level 5
Galaxy A
Umarimki Kimse yaşamaz birdaha böyle işleri ilk adam akilli telefonumdu benim bu çok üzücü bir durum sizin bataryaniz umarım uzun yıllar gider yardımın için çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Umarım 🙏 Teşekkür ederim sağolun rica ederim ne demek hiç önemli değil umarım sorunun çözülür😊🙏
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
Pil Sağlığı herkeste %90 da bende A34 kullanıyorum 4 saatten fazla ekran süresi alıyorum seninki çok ilginç
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
bataryasımı garanti kapsamında değişiyor yoksa telefonu komplemi değiştiriyorlar kronik problem olduğu için