cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 vs S24FE

(Topic created on: 3 hours ago)
114 Views
wallendor
Active Level 8
Options
Galaxy A

Sizce hangisi almak daha mantıklı? S24FE 7 yıl güncelleme alıcak ama tabii o güncellemeyi kaldırabilecek mi çok fazla takılan birisi değilim güncellemeye ama tabiiki güncel olsun isterim eğer kaldırabilecekse. Hangisini önerirsiniz?

42 Comments
Alickk
Active Level 1
Galaxy A
S24 Fe Çok Daha Mantıklı Özellikle Performans İçin S24 Fe Ciddi Derecede **bleep** Atıyor Performansda Ayrıca 7 Sene Güncellemeyi Daha Rahat Kaldırır Exynos 2400e
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Performans olarak çok farkları var mıdır s24fe ile s23 arasında
0 Likes
regulus1999
Active Level 6
Galaxy A
Var
0 Likes
Alickk
Active Level 1
Galaxy A
8gb ram var yine s24 fede 7 sene güncelleme işi nasıl olucak merak ediyorum 8 gb ramle
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Kaldırmaz mı diyorsunuz sizce
0 Likes
Alickk
Active Level 1
Galaxy A
Ya Kaldırır Yoksa 7 Sene Güncelleme Desteği Vermezlerdi Ama Zorlar 8gb ram 12gb ram olsa daha iyi olurdu 7 sene güncelleme için
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy A
Bence, buradaki tek ayrım ekran boyutudur. Küçük ekrasa s23 değilse diğeri... performans açısından **bleep** yaşayacağını hiç sanmıyorum
Alickk
Active Level 1
Galaxy A
Exynos 2400e Snapdragon 8 gen 2'den daha iyi ve 8 gen 3'e yakın Exynos 2200 İse Snapdragon 8 gen 1 Ayarında 8 Plus Gen 1 Bile Değil Performansda **bleep** Olur Oyunlarda Özellikle
0 Likes
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Küçük ekran daha çok severim performans olarak çok bir farkları olmayacaksa s23 almayı düşünüyorum
0 Likes