Telefonumda wifi açtığım zaman modemin yanında olmama rağmen ağ çıkmıyor Gönderiyi Göster
Gerçekten bu hızlı şarjda sorun var. Özelliği açık, şarj soketi giriş kısmı temiz ve orijinal şarj aleti kullanmama rağmen şarj çok yavaş doluyor... Gönderiyi Göster
Güvenlik güncelleme Daha Gelmedi ağustos Girdik Niye gelmiyor Gönderiyi Göster
Merhaba Arkadaşlar bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirme Android 12 Özellik Ayarlar-Erişebilirlilik-Görünebilirlilik Geliştirmeleri-Saydamlık Ve... Gönderiyi Göster
Android 13 one ui 5 için ayarlar sürümü kullanıma sunuldu Kaynak:apkmirror Gönderiyi Göster
Ben Android 12 ile gelen şarj işlemini %85 ile sınırlandırma seçeneğini açmıştım ve her akşam şarja bırakıp sabah alıyodum. Nedense şarj sürem 9... Gönderiyi Göster
Hepsini yüklüyor sadece uygulamalar kalıyor hata veriyor 3 4 kez denedim olmadı nasıl düzeltirim Gönderiyi Göster
Bu görüntü https://youtu.be/rTW7ec7UNJA bu videodan samsung yayınladı. 1. Görsel yüz tanıma eşleşmediginde böyle bir ekran çıkması gerekiyor... Gönderiyi Göster
Kasım 2022 de A52 s 5g aldım üzerinden 3 güncelleme yapıldı her güncellemede telefondan bişwylerin performansı düştü.hard resetle geri... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
979 | |
554 | |
494 | |
405 | |
328 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
149 | |
44 | |
34 | |