Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. Göründüğü gibi A14 4G telefonu Herhangi bir ışığı Ay yapmıyor View Post
Navigasyon çubuğu kaydırırken çoğu zaman bu şekilre kasıyor. Yani sanki 10 yıllık android cihaz kullanıyoruz. Bu durumun bir çözümü var mı? View Post
A34 telefonumun bataryası çok kötü sonuçlar veriyor max 4 saat ekran suresi alıyorum batarya değişimi düşünüyorum ama müşteri hizmetleriyle... View Post
Sizce hangisi almak daha mantıklı? S24FE 7 yıl güncelleme alıcak ama tabii o güncellemeyi kaldırabilecek mi çok fazla takılan birisi değilim... View Post
Arkadaşlar prime video 39 tl Play store da prime video benzeri ücretsiz uygulama varmı dizi izlemek için Prime videoya kayıt oldum 1 ay ücretsiz... View Post
Merhaba, galaxy A55 5G için yapay zeka türkçe güncellemesi ne zaman gelecek bilginiz var mi? View Post
telefonumda Bluetooth açılmıyor, kapatıp açınca düzeliyor ama sorun tekrardan oluşuyor 1 aydır bu sorun var. samsung a52 View Post
Merhablar anneme telefon alacağız 25k altı hangi telefonları önerirsiniz uzun ömürlü View Post
Merhaba Samsung ekibi, Ben de Galaxy A34 5G kullanıcısı olarak aylık güncellemelerin gecikmesinden oldukça rahatsızım. Özellikle güvenlik yamaları... View Post
Selam arkadaşlar a 24 kullanan varmış teşekkürler iyi akşamlar View Post
User | Likes Count |
---|---|
734 | |
724 | |
360 | |
353 | |
230 |