Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Sizce bende kasma sorunu var mı? Birazdan video açılacaktır arkadaşlar View Post
2 aylık bir cihaz sıfırlama işlemi yapıldı ama malasef düzelmedi... View Post
Son yazılım güncellemesinden sonra UI 6.1 , hiçbir şekilde ne karanlık modda ne de dönüşümlü modda hiçbir şekilde çalışmıyor efektler çalışıyor ancak... View Post
2 saate 100 den 65 düştü ekran yenileme 60 hz de böyle olmuyordu neden olmuştur View Post
Bir arkadaş A54 kullanıyor ama navigasyon çubuğu kaydırınca nasıl kasıyor ya? Bende A54 kullanıyorum navigasyon çubuğu kaydırınca kasmıyor View Post
Göründüğü gibi A14 4G telefonu Herhangi bir ışığı Ay yapmıyor View Post
Navigasyon çubuğu kaydırırken çoğu zaman bu şekilre kasıyor. Yani sanki 10 yıllık android cihaz kullanıyoruz. Bu durumun bir çözümü var mı? View Post
A34 telefonumun bataryası çok kötü sonuçlar veriyor max 4 saat ekran suresi alıyorum batarya değişimi düşünüyorum ama müşteri hizmetleriyle... View Post
Sizce hangisi almak daha mantıklı? S24FE 7 yıl güncelleme alıcak ama tabii o güncellemeyi kaldırabilecek mi çok fazla takılan birisi değilim... View Post
User | Likes Count |
---|---|
734 | |
724 | |
360 | |
353 | |
230 |