Neden siliniyor Aydınlatır mısınız View Post
Neden siliniyor Aydınlatır mısınız View Post
A53 A73 arasında kaldım ikiside güzel telefon ama ben büyük ekran sevdiğim için A73 almayı düşünüyorum A73 telefon iyi mi kötü mü? Kullananlar... View Post
Beyler sa iphonede airdrop var mesela samsunglardada buna benzer bişeyler var mı? View Post
Merhabalar Samsung a71 cihaz kullanıyorum ve bugün ahize sorunu yaşadım aramaları hoparlörden duyabiliyorum ama ahizeden hiç bir şekilde ses gelmiyor... View Post
One ui 6 yani android 14 için şimdilik yayınlanan görseller bu şekilde Twitter da da paylaşılmışdır... View Post
Denemediğim şey kalmadi mağazaya goturmeden bu lanet olasıyı duzelbelirmiyim beyler takik verin görüp geçmen View Post
Yeni aldığım telefon nasıl çabuk pil biterki ve ısınıyorda nasıl iş bu yapıyorsanız düzgün bir ürün yapın View Post
YouTube da samsung one ui 6 görselleri dolaşıyor Tr de öyle mi olucak yoksa daha mı farklı olucak çoğu paylaşılan videolarda hızlı ayar panelinin... View Post
samsung A34 arka planda ses gelmeye başladı hiç bir uygulama açık degilken müzik sesi geliyor bir türlü kapanmıyor da bu sebebi nedir. View Post
A34 5G yle oyun oynarken sağda mavi çizgi çıkıyor ne işe yarıyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
247 | |
182 | |
172 | |
157 |