samsung a10 telefon eski evet ama hızlı pil bitiyo View Post
samsung a10 telefon eski evet ama hızlı pil bitiyo View Post
A55 telefonumun bugün titremediğini **bleep** ettim. Alalım 1.5 sene oldu. Aç kapa yaptım yazılımda günce, problem neyden kaynaklanıyor olabilir View Post
ARKADAŞLAR SİZCE YENİLENMİŞ TELEFON TERCİH EDİLEBİLİR BİR ŞEY Mİ MESELA YENİLENMİŞ S24 ULTRA YA GEÇMEK MANTIKLI OLUR MU 12 TAKSİT İMKANI İLE ÇOK... View Post
İyi akşamlar herkese arkadaşlar.Bende bu özellik kapalı ama açsam ne gibi sorunla karşılaşırım?Saatin hareketliği vs A serisinde yok değil mi?Bide ben... View Post
Arkadaşlar bu kısımı kullananınız varmı ne işe yarar ekrana zarar verirmi? View Post
A346EXXSDEZB6 View Post
Samsung S23 FE ve Galaxy A35, A55, One UI 8.5 Beta Güncellemesini Aldı Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy A35 ve Galaxy A55 için One UI 8.5 Beta 1... View Post
Bataryayı 2 gün önce değiştim çabuk bitiyor diye garantide 900 döngüye ulaşmış 2 yılda Ama baktığımda eski değerler görünüyor ne yapmak... View Post
Merhaba a54 kullanıcısıyım, son 2 aydır yazılım güncellemelerini yapmam rağmen telefonumda uygulamalar kullanılmaz hale geldi. Uygulama yanıt vermiyor... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 443 | |
| 299 | |
| 283 | |
| 238 | |
| 223 |
| User | Count |
|---|---|
| 29 | |
| 26 | |
| 19 | |