Benim yaptığım gibi lastiği 2'ye katlayın isterseniz 1 lastik kullanın isterseniz 2 veya 3 tane kullanın.2'ye katlayıp etrafına geçirin.Sonra... View Post
Benim yaptığım gibi lastiği 2'ye katlayın isterseniz 1 lastik kullanın isterseniz 2 veya 3 tane kullanın.2'ye katlayıp etrafına geçirin.Sonra... View Post
Nasıl sizce arkadaşlar 60Hz Ful WiFi Konum full açık View Post
Bu 2 uygulama harici indirmem gereken buds uygulaması var mı? View Post
Güncelleme den sonra hava durumun da otomatik yenileme açık ama otomatik yenilenmiyor bu sorunu yaşayan var mı? Konum da açık. Devamlı View Post
Telefonum (A04s) ONE UI 8 ALCAK MI BİLEN YAZABİLİRMİ View Post
Ücret iadesi olunca şuanki fiyat mı yoksa ödediğim fiyat mı View Post
iyi forumlar telefon 1 saatir orijinal 67 watt şarj aletine takılıydı telefonu sarjdan cekince bu uyarıyı gördüm ne bu orjinal samsung sarj aletine... View Post
Yeni yıldan sonra samsung bir çok tablet modeli sattı peki en çok satılanlar hangisi hangi modellere talep daha çok 🤔 bu gönderimden bilgi... View Post
Goodlock desteklemedigi için bazı güzel özellikler de yok tabi A05 a05g a06 a06 5g a07 a075g A15 a15 5g a16 a165g a17 5g A24 a25 a26 View Post
Merhabalar, dün A16 rezilliği hakkında bir konu açmıştım olayı anlamak isteyenler ilk önce dün açtığım konuyu okursa sevinirim. Bugün samsung teknik... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1144 | |
| 809 | |
| 630 | |
| 557 | |
| 545 |
| User | Count |
|---|---|
| 58 | |
| 50 | |
| 31 | |