Galaxy A73 üzerinde an itibariyle güncelleme yayınlandı ve aşağıdaki bilgiler ışığında yeni sürüm yüklemenizi yapabilirsiniz. Sürüm: A736BXXU1AVF3 /... Gönderiyi Göster
Galaxy A73 üzerinde an itibariyle güncelleme yayınlandı ve aşağıdaki bilgiler ışığında yeni sürüm yüklemenizi yapabilirsiniz. Sürüm: A736BXXU1AVF3 /... Gönderiyi Göster
Galaxy modellerde azgören bireyler iiçin renkleri ters çevirme, yüksek karşıtlık ve ekran büyütme seçenekleride sunulmaktadır. Kişilerin farklı... Gönderiyi Göster
Galaxy marka bir telefonda görme engelli bir birey kamera kullanırken odaklama ve yüz algılama sırasında ekran okuyucu tarafından seslendirilmesi... Gönderiyi Göster
İşitme engelli bireyler için Galaxy A73 üzerinde kapı zilini algılama, bebek ağlamasını algılama ve acil duru larda farklı şekilde titreşimsel uyarı... Gönderiyi Göster
Ayıplı a50 telefonum thh kararıyla a52 ile değiştirildi, e devletten imei kaydı sorguladigimda kayit bulunamadı diyor, imei kaydını yaptirmadiginiz... Gönderiyi Göster
Galaxy a73 üzerinde görme engelli bireylere yöneliktalkback ekran okuyucusu bulunmaktadır bu ekran okuyucu ile telefonun arayüzünü kullanmak mümkün... Gönderiyi Göster
Bu ne işe yarıyor? Kullanan Gönderiyi Göster
A53 telefonum için güncelleme gecikti PC ye smart switch programını indirip güncelleme gelmiş mi diye kontrol ediyorum yok sözde telefon aylık... Gönderiyi Göster
Arkadaslar teli alali 3 gun oldu ve klavye bugun cok kasmaya basladi zar zor yaziyorum nasil cozebilirim klavyeyo sifirladim ama gene olmuyor Gönderiyi Göster
Göz rahatlıüı kalkanı ben açmadan kendiliğinden aktifleşiyor bunu nasıl engelleyebilirim /kapatabilirim Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
677 | |
423 | |
302 | |
300 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
116 | |
40 | |
36 | |
31 | |