Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Türkçe İngilizce dil paketi yüklü olduğu halde yeni bir pakete yönlendiriyor. Telefonunuz için uygun değildir yazıyor. Halbuki ne güzel çalışıyordu.... View Post
Buds fe güncelleme geldi mi bilen var mı veya niye gelmiyor hiç güncelleme View Post
Burada yetkili birisi varmı? Forumu idare edenlerden forum yöneticilerinden bilgi istiyorum,, Samsung a55 5 g Kasım ayı güvenlik güncellemesi ne zaman... View Post
Dün teste girmişti yine teste girdi View Post
Samsung klavye, Gboard klavye Hangisi daha kullanışlı ve daha güvenli. Siz hangisini kullanıyor sunuz? View Post
1 Kasım Güvenlik Güncellemesi OTA'ya düşmüştür. Kullanıcılarına hayırlı olsun. (geldi sonunda) View Post
Memberse güncelleme gelmiş View Post
Subject | Likes |
---|---|
24 | |
22 | |
22 | |
21 | |
21 |
User | Count |
---|---|
28 | |
18 | |